Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duşan Uhrin, înaintea derby-ului cu FCSB: "Nu simt nimic. E un meci ca oricare altul"

VIDEO | Duşan Uhrin, înaintea derby-ului cu FCSB: "Nu simt nimic. E un meci ca oricare altul"

Superliga

Comentarii

Dinamo a intrat în linie dreaptă pentru derby-ul cu FCSB, însă Duşan Uhrin a declarat că meciul de sâmbătă este unul ca oricare altul. Partida FCSB - Dinamo va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Nu simt nimic. Este un meci important pentru noi şi doar atât. Avem nevoie de cele trei puncte, trebuie să luptăm, trebuie să fim mai buni decât înainte, pentru că nu am jucat atât de bine cu Voluntari. Jucăm derby-ul, este un meci important pentru noi. Şi pentru mine este important, dar nu mă simt ca jucătorii, să am presiune. Cu siguranţă, vreau să câştig, vrem să jucăm cel mai bine, dar echipa mai bună va câştiga.

Cred că acest derby este despre tactică, este greu şi pentru jucători, de asemenea, pentru că orice se poate întâmpla în acest meci. Cei de la FCSB au o echipă bună, cu siguranţă, dar va câştiga echipa care va avea o inimă mai mare. Nu pot să spun cine este periculos, dar au foarte mulţi jucători buni, cinci sau şase. Coman este periculos pentru noi, dar şi restul, pentru că nu au jucat atât de rău.

Nu vreau să fac surprize pentru echipa mea. Aş vrea să schimb poate câţiva jucători, dar acum nu ştiu. Mâine mă voi decide, dimineaţa, înainte de meci voi şti cu siguranţă primul 11. Mi-ar plăcea să văd stadionul plin. Vom face totul pentru a câştiga acest meci. Fiecare meci împotriva Stelei este foarte greu, iar acum cu atât mai mult, pentru că este vorba despre un derby. Nu sunt relaxat, dar nici nu simt presiune. pentru mine este un meci ca oricare altul" , a declarat Duşan Uhrin.

Afla mai multe despre: uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare