Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin Jr a găsit explicaţia pentru eşecul de la Sibiu: "Asta ne-a lipsit". Cum explică neutilizarea lui Montini

VIDEO | Dusan Uhrin Jr a găsit explicaţia pentru eşecul de la Sibiu: "Asta ne-a lipsit". Cum explică neutilizarea lui Montini
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo a fost dezamăgit că jucătorii săi au fost lipsiţi de atitudine şi au pierdut după patru meciuri la rând fără înfrângere.

Cehul şi-a pus la zid fundaşii după ce Yazalde & Co au făcut tot ce au vrut cu defensiva câinilor. 
 
"Am avut probleme, pentru că nu am avut o atitudine bună, chiar nu ştiu de ce. După ce am marcat golul am avut o ocazie mare, dar după am făcut multe greşeli în dueluri unu contra unu. Principalul motiv pentru care am pierdut a fost că am jucat slab în apărare. La primul gol am lăsat jucătorul liber în careu, două goluri le-am luat din faze fixe. Sunt prea multe greşeli pentru un singur meci. Am jucat la diferenţă de trei zile şi pentru echipa mea nu a fost timp suficient să pregătească acest meci" a declarat Dusan Uhrin Jr. 
 
Montini nu a prins nici măcar banca de rezerve pentru confruntarea de la Sibiu. Iar antrenorul a explicat şi de ce. 
 
"Montini are ceva probleme la genunchi. Nu s-a întâmplat nimic cu el. Pentru acest meci nu am putut conta pe el şi vom vedea în partida următoare dacă îl vom putea avea la dispoziţie" a încheiat tehnicianul de 52 de ani.  
 
 

 

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin jrmontiniatitudine 

viewscnt
Articole similare