Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duşan Uhrin Jr. a revenit în România şi e gata să înceapă treaba la Gaz Metan: "Acum sunt aici şi nu trebuie să mă mai gândesc la Dinamo!"

VIDEO | Duşan Uhrin Jr. a revenit în România şi e gata să înceapă treaba la Gaz Metan: "Acum sunt aici şi nu trebuie să mă mai gândesc la Dinamo!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Duşan Uhrin Jr. (52 de ani) a revenit în România. Cehul e noul antrenor de la Gaz Metan Mediaş, după ce Edi Iordănescu a plecat de cârma trupei din Ardeal. Fostul antrenor de la Dinamo a vorbit foarte puţin cu presa după aterizarea în Bucureşti.

Uhrin Jr. s-a declarat fericit că a revenit în România şi a spus că nu se teme de Coronavirus. Antrenorul e pregătit să se dedice total celor de la Gaz Metan Mediaş şi a uitat deja experienţa de la Dinamo, pe care a părăsit-o la începutul lui martie.

"Sunt probleme cu coronavirusul, dar acum sunt aici şi trebuie să mă gândesc la altă echipă, nu la Dinamo. (n.r. - Fericit să fiţi din nou în România?) Da.", a spus Duşan Uhrin Jr, la revenirea în România.  Gaz Metan joacă împotriva Astrei, în deplasare, de la ora 20:00, însă cehul nu ştie dacă va merge la stadion.

Duşan Uhrin Jr., noul antrenor de la Gaz Metan Mediaş.

Tehnicianul, fost la Dinamo în acest sezon, şi-a dat acordul să o preia pe Gaz Metan Mediaş, după ce Edi Iordănescu a plecat din Ardeal. Noul antrenor al medieşenilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.


 

Afla mai multe despre: dusan uhrin jrgaz metan 

viewscnt
Articole similare