Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. nu mai vrea paşi greşiţi în play-out. "Trebuie să fim mai buni în zona de 16 metri adversă"

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. nu mai vrea paşi greşiţi în play-out. "Trebuie să fim mai buni în zona de 16 metri adversă"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi şi Dinamo se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21, în Copou, într-o partidă contând pentru etapa a doua din play-out. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. Antrenorul câinilor, Dusan Uhrin Jr. a fost fanul moldovenilor la partida din Cupă, câştigată de Poli Iaşi în faţa Universităţii Craiova.

Cu toate că a început play-out-ul dezastruos, cu o înfrângere acasă, cu Academica Clinceni, scor 0-1, antrenorul ceh al ''câinilor", Dusan Uhrin Jr. nu pare alarmat de situaţie. La nivel declarativ nu concepe alţi paşi greşiţi în play-out, însă păstrează acea mină de om calm, care uneori trădează intenţiile, sentimentele. În plus, Uhrin a recunoscut, indirect, faptul că a fost fanul celor de la Poli Iaşi în duelul cu Craiova, din sferturile Cupei României, încheiat scor 3-2.

"Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că venim după o înfrângere cu Clinceni. Trebuie să jucăm bine pentru că nu mai vreau să pierdem niciun joc. Trebuie să fim din ce în ce mai buni în zona de 16 metri adversă. E bine că Universitatea Craiova a fost eliminată, dar noi trebuie să trecem şi de semifinale şi nu va fi deloc uşor. Sper ca şi jucătorii să îşi dorească să câştige fiecare meci", a declarat Dusan Uhrin Jr.

Calmul şi liniştitul Dusan Uhrin Jr. nu se teme nici de faptul că Poli Iaşi este antrenată de Mircea Rednic, tehnician care a pregătit în "Groapă" în două rânduri şi care cunoaşte foarte bine esenţa clubului Dinamo.

"Nu mai ştie aşa multe despre echipă pentru că s-au schimbat multe, dar este un antrenor bun", a completat Dusan Uhrin.

 
 

Afla mai multe despre: dinamoiasiuhrin 

viewscnt
Articole similare