Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. vrea cele trei puncte la Sibiu: "Este important să ne concentrăm chiar din primul minut". Dinamo, penultima în deplasare

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. vrea cele trei puncte la Sibiu: "Este important să ne concentrăm chiar din primul minut". Dinamo, penultima în deplasare

Fotbal

Comentarii

Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe terenul celor de la Hermannstadt, într-o partidă din etapa a 20-a din Liga 1 de fotbal.

Antrenorul "câinilor", Dusan Uhrin Jr., consideră că echipa sa trebuie să fie concentrată 100% încă din primul minut, deoarece se află într-o postură bună, la doar un pas de locurile de play-off şi ar fi păcat să dea cu piciorul la tot ce au reconstruit în ultimele etape. Într-un clasament al punctelor obţinute în deplasare, Dinamo este penultima, cu doar cinci puncte obţinute în nouă meciuri.
 
"Ne va aştepta un meci dificil pentru că jucăm în deplasare, acolo unde nu am mai câştigat de mult timp. De aceea trebuie să ne concentrăm mult mai mult la jocurile din deplasare, să fim atenţi la orice detaliu. Atmosfera este ok, trebuie să fim însă mai atenţi atunci când jucăm în deplasare şi să aducem puncte. Suntem aproape dar încă nu am ajuns între primele 6 echipe. Pentru noi este important să ne concentrăm chiar din primul minut de joc pentru că nu începem bine de fiecare dată meciurile", a declarat Dusan Uhrin Jr., la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt.
 
Din păcate pentru dinamovişti, italianul Diego Fabbrini este în continuare accidentat:
 
"Se antrenează normal dar încă nu este pregătit să joace.  Accidentarea lui a fost una serioasă, încă nu a scăpat de dureri dar într-o săptămână cred că va fi gata", a adăugat Uhrin.
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare