Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin se declară şocat după revenirea în România: "Nu am mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea. Îmi este frică"

VIDEO | Dusan Uhrin se declară şocat după revenirea în România: "Nu am mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea. Îmi este frică"
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, s-a declarat uimit de numărul de penalty-uri acordate în Liga 1.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Sepsi, programat luni, de la 21:00, la Sfântu Gheorghe. Tehnicianul ceh spune că se teme de arbitraj.

"Sepsi nu a marcat multe goluri, dar nu a primit nici multe goluri. Au multe remize, iar dacă vrem să câştigăm trebuie să înscriem minimum două goluri. Ei au marcat de fiecare dată cel puţin un gol.

Mai este o zi pentru a transfera jucători, dar nu este important pentru mine. Lucrez cu jucătorii pe care îi am, iar asta este mult mai important pentru mine.

Vom lupta cu ei şi vom vedea ce se va întâmpla. Ieri a fost meciul dintre Astra şi CFR şi toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Fiecare meci are parte de un penalty. Nu am mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea. Chiar fiecare meci. Îmi este frică de jocul din careu. În careul nostru", a declarat Dusan Uhrin.

Cu toate că Dinamo este în creştere de formă, Dusan Uhrin nu se gândeşte la cupele europene: "Mâ gândesc la următorul meci, apoi putem vorbi despre alte lucruri. În acest moment nu avem o clasare foarte bună pentru Europa League".

Antrenorul ceh s-a referit şi la dubla dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, în urma căreia campioana Ligii 1 a ratat accederea în grupele Ligii Campionilor.

"CFR a avut jucători accidentaţi, iar acest lucru a fost important, iar Slavia a avut toţii jucătorii valizi. CFR a ajucat 16 sau 17 partide înainte. Meciuri foarte grele. Nu se poate compara cu Slavia, pentru că Slavia a jucat şase sau şapte. Dacă CFR marca în primele zece minute, era alt meci. Au avut ocazii", a mai spus Uhrin Jr.

Afla mai multe despre: uhrin 

viewscnt
Articole similare