Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin: "Sunt foarte mulţumit". Cehul, intervenţie care a schimbat soarta meciului. Ce le-a spus elevilor săi la pauză

VIDEO | Dusan Uhrin: "Sunt foarte mulţumit". Cehul, intervenţie care a schimbat soarta meciului. Ce le-a spus elevilor săi la pauză
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, s-a declarat mulţumit de evoluţia avută de formaţia sa în meciul cu Chindia, scor 4-1.

"A fost un meci bun pentru noi. Prima repriză am jucat bine, dar nu am marcat. Adversarul a marcat un gol norocos, a fost şi o greşeală a noastră, dar repriza a doua a fost foarte bună.

Nu există revanşă, trebuie să jucăm meci după meci şi nu există revanşă în fotbal. Trebuie să batem pe oricine întâlnim.

Am vorbit la pauză că trebuie să jucăm ceva mai repede, după care am marcat goluri şi acum sunt foarte mulţumit. Echipa a fost agresivă şi am simţit că echipa vrea să câştige meciul", a declarat Dusan Uhrin, la finalul meciului.

 

Dinamo - Chindia 4-1

FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a XIX-a Ligii I. În urma acestui rezultat, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off.

Au marcat: Piţian '32 (a), R. Grigore '69, Perovici '82 (p), Montini '90+4 / Benga '42.

Afla mai multe despre: uhrin 

viewscnt
Articole similare