Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin, un antrenor fericit: "Este un pas important". Remarcaţii cehului, după Dinamo - Hermannstadt 3-0: "Sunt foarte buni"

VIDEO | Dusan Uhrin, un antrenor fericit: "Este un pas important". Remarcaţii cehului, după Dinamo - Hermannstadt 3-0: "Sunt foarte buni"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciul cu FC Hermannstadt, scor 3-0.

"A fost un meci destul de greu pentru noi. Ne-am apărat destul de bine, nu am făcut greşeli. Hermannstadt a jucat bine. Este un pas în faţă. Ne pregătim pentru meciul următor. Mă simt foarte bine după această victorie. Sunt jucători foarte buni (n.r. - Fabbrini şi Nistor), trebuie să avem grijă de starea lor de sănătate. Totul a fost bine în această seară, până la urmă. Este un pas important făcut de noi", a declarat Dusan Uhrin, la finalul meciului.

Tehnicianul ceh recunoaşte că îşi mai doreşte transferuri: "Am discutat cu conducerea, dar, credeţi-mă, este foarte greu să găsim jucători".

Cât despre returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj, după 1-0 pentru campioana Cehiei în prima manşă: "Şansele sunt 50/50, în tur Slavia a jucat foarte bine în prima repriză, CFR, în cea de-a doua. Slavia are un mic avantaj, pentru că nu a pierdut de foarte mult timp acasă".

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Ciobotariu ’19, Nistor ’65 (penalti) şi Klimavicius ’74.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare