Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E 2-1 scorul perfect pentru titlu?". Răspunsul lui Cristiano Bergodi şi cum îşi previne jucătorii: "Pot strica toată munca de un an într-un singur meci!"

VIDEO | "E 2-1 scorul perfect pentru titlu?". Răspunsul lui Cristiano Bergodi şi cum îşi previne jucătorii: "Pot strica toată munca de un an într-un singur meci!"
Comentarii

Cristiano Bergodi (55 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbit la conferinţa de presă de după victoria cu FCSB (2-1, în Bănie) şi a spus că oltenii sunt la trei meciuri "ceva special", dar preferă să se concentreze pe următorul meci, unde elevii săi au nevoie de un succes pentru a păstra prima şansă la cucerirea titlului de campioană în Liga 1.

Bergodi le-a atras atenţia elevilor săi că, dacă nu vor fi concentraţi şi cu picioarele pe pământ, pot strica într-un singur meci toată munca pe care au făcut-o un an de zile.

"A fost un meci reuşit şi normal că am câştigat, asta era cel mai important. Nu ne-a fost uşor dar ne-am descurcat bine. (n.r. - Este 2-1 scorul perfect pentru titlu?) Nu ştiu, eu aş fi mulţumit şi 2-1 şi 1-0, important e să câştigăm. Suntem la trei meciuri de ceva special, dar în acest moment gândul meu e spre Botoşani. Era un test de maturitate cu o echipă cu care îi va fi greu şi CFR-ului să câştige la Bucureşti. Vă simţiţi mai aproape de titlu? Nu, deloc, avem un meci important la Botoşani, nu mă gândesc la titlu. E un lucru pe care îl ţinem în sufletul nostru fără să vorbim, fără să facem declaraţii. Băieţii ştiu că pot strica într-un meci toată munca de un an", a spus Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

U Craiova a învins FCSB cu 2-1, pe teren propriu, după golurile marcate de Alexandru Cicâldău (23) şi Dan Nistor (54), ambele din penalty, respectiv Iulian Cristea (37). Oltenii lui Cristiano Bergodi păstrează prima şansă la un titlu istoric, după ce s-au distanţat iar la patru puncte de campioana en-titre, CFR Cluj. Trupa din Bănie are 41 de puncte, pe primul loc în timp ce CFR Cluj are 37.

Afla mai multe despre: crstiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare