Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”E bine că am câştigat acest meci, pentru că ne era puţin frică” Deac, fericit după primul succes din playoff

VIDEO ”E bine că am câştigat acest meci, pentru că ne era puţin frică” Deac, fericit după primul succes din playoff

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I.

”E bine că am câştigat. Sincer, ne era un pic frică de acest meci, pentru că veneam după un joc care ne-a epuizat. Am venit patru ore cu avionul şi nu eram la potenţial maxim” a mărturisit Ciprian Deac, după meci.

Declarat cel mai bun jucător al CFR-ului în acest meci, experimentatul jucător al ceferiştilor a continuat: ”E bine că am crezut în noi, aţi văzut cât de dificil a fost. Am făcut un meci slăbuţ toată echipa, dar e bine că şi atunci când jucăm prost câştigăm, asta înseamnă că suntem echipă mare. Era clar că toată lumea era cu gândul la Sevilla, pentru că am fost foarte aproape să facem o performanţă foarte mare. Dar, cum spune Mister, fotbalul e azi şi mâine, trebuie să uităm, să începem practic de la zero, pentru că acum a început campionatul pentru noi şi să fim la fel de concentraţi ca şi în anii trecuţi, când nu am pierdut niciun meci în playoff” a mai adăugat Deac.

Pentru CFR Cluj au marcat Deac '8 şi Păun '81, iar pentru Astra a punctat Alibec '58 (penalti): ”Mister schimbă echipa de la meci la meci şi nu se simte, asta înseamnă că suntem cu adevărat o echipă. Oricine poate fi erou şi poate câştiga meciul de unul singur. Acest campionat se va juca până în ultimele etape” a încheiat vedeta clujenilor.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare