Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E criză la Astra?". Răspunsul dat de Bogdan Andone. Ce a spus antrenorul despre autogolul lui Crepluja, Alibec şi focarul de la FCSB

VIDEO | "E criză la Astra?". Răspunsul dat de Bogdan Andone. Ce a spus antrenorul despre autogolul lui Crepluja, Alibec şi focarul de la FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul Astrei, a vorbit despre meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu cu CFR Cluj, 0-2. La finalul partidei, tehnicianul de la Giurgiu a comentat situaţia echipei, a vorbit despre autogolul lui Creplja şi despre Alibec, dar şi despre focarul de COVID-19 de la FCSB.

"Nu e o situaţie plăcută, dar după meciul din această seară chiar nu am ce să le reproşez băieţilor. A fost mai ales o primă repriză bună, spre foarte bună. Din păcate, acel gol primit în prelungirile primei reprize a fost decisiv. A fost momentul în care practic s-a închis meciul. Cu toate că am încercat să le ridic moralul la pauză, să îi încurajez, am încercat şi am început destul de agresiv repriza a doua. Dar cred că acea piatră de moară a atârnat prea greu până la urmă.

Se întâmplă, e fotbal. Este un jucător care munceşte enorm, aleargă enorm, îşi doreşte foarte mult. Din păcate, în seara asta a avut ghinion. Pentru că a avut o situaţie foarte, foarte mare de a marca. Practic, a fost un blocaj al lui Itu, care a salvat acea minge care intra în poartă. Apoi, pe finalul reprizei, acel autogol... o seară nefastă pentru el. L-am încurajat şi la pauză, l-am încurajat şi după meci, trebuie să treacă peste, pentru că este un jucător extraordinar, un jucător muncitor şi foarte util pentru echipă.

Denis îşi doreşte foarte mult la fiecare joc, să aibă reuşite şi să marcheze. Poate nu i-au ieşit toate lucrurile în această seară, dar trebuie să rămână concentrat pe ce are de făcut. Trebuie să ştie exact ceea ce îşi doreşte. Dacă îşi doreşte să plece, să îşi rezolve situaţia într-un fel sau altul. E păcat de calitatea lui fotbalistică şi sportivă să nu fie concentrat pe jocuri şi pe antrenamente. Dacă nu are continuitate în evoluţii, să aibă evoluţii foarte bune, cu siguranţă nici la echipa naţională nu va avea evoluţiile dorite.


Tocmai de aceea trebuie să se liniştească, să discute cu conducerea, cu patronul, dacă vrea să plece să găsească o soluţie. Iar dacă rămâne până la iarnă sau până în vara viitoare, să fie liniştit, să fie cu capul aici, să fie preocupat de ce trbuie să facă pentru echipă. Şi să aibă realizări, să dea goluri, cum a făcut-o în sezonul trecut.

Am avut un program extrem de dificil, întâlnind Steaua (n.r. - FCSB), Craiova şi CFR Cluj, plus Sepsi, care e şi ea o echipă foarte bună. Primele două meciuri, cu FCSB şi cu Craiova, practic nu am contat absolut deloc. A fost acea perioadă de pauză, minivacanţă, în care noi am fost echipa care am stat până în ultima zi aşteptând să jucăm meciul cu Craiova, apoi cel cu FCSB. Nu s-a jucat niciunul. Celelalte echipe au început pregătirea , noi am plecat în vacanţă. Ne-am strâns pe rând... deci primele două etape au fost sacrificate.

Suntem pe un drum bun, dar din păcate ăsta este fotbalul. Cum anul trecut am legat opt victorii consecutive şi am bătut pe toată lumea, în acest moment nu am reuşit să strângem puncte. Dar jocul echipei, atât cu Sepsi, cât şi în această seară.... sunt convins că şi astăzi, dacă marcam primii, cu totul şi cu totul ar fi fost altul rezultatul.

(n.r. - Despre focarul de Covid de la FCSB) Nu sunt un tip care mă panichez uşor, am trecut prin multe, dar văd că tot mai dese şi mai multe sunt aceste cazuri de Covid. Şi la Craiova, şi la FCSB... cred că până la urmă nu va scăpa nicio echipă. E din ce în ce mai greu şi mai rău şi cred că, până la urmă, nu vom scăpa nici noi"
, a spus Bogdan Andone la finalul partidei.



Astra a pierdut cu CFR Cluj pe teren propriu în etapa a 4-a din noul sezon de Liga 1, scor 0-2. Golurile partidei au fost marcate de Crepulja (45, autogol) şi Gabriel Debeljuh (60). În urma succesului, CFR a acumulat 10 puncte şi e lider în Liga 1.
 

Afla mai multe despre: bogdan andoneastraliga 1 

viewscnt
Articole similare