Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E cu psihicul la pământ? Reacţia incredibilă a lui Dragoş Nedelcu în momentul care Dică a decis să-l trimită în teren

VIDEO | E cu psihicul la pământ? Reacţia incredibilă a lui Dragoş Nedelcu în momentul care Dică a decis să-l trimită în teren

Superliga

Comentarii

Dragoş Nedelcu a afişat multă încordare în momentul în care Nicolae Dică l-a anunţat că urmează să intre în locul lui Mihai Pintilii. CSM Poli Iaşi - FCSB s-a terminat 1-0, graţie unui gol marcat de Andrei Cristea, în minutul 89.

Nedelcu a fost unul dintre cele mai scumpe transferuri făcute de FCSB în acest sezon, două milioane de euro. Însă mijlocaşul venit de la Viitorul a fost şi printre cei mai criticaţi jucători, pe tot parcursul sezonului. În meciul cu Iaşi, Nedelcu a fost rezervă, dar a intrat la pauză, în locul lui Pintilii.

Reacţia pe care a avut-o Dragoş Nedelcu înainte de a intra pe teren lasă de înţeles că tânărul mijlocaş este foarte afectat de presiunea care s-a pus asupra lui. După ce a fost anunţat că urmează să-i ia locul lui Pintilii, Nedelcu s-a aşezat pe bancă, şi-a sprijinit capul în mâini şi pare că spune o rugăciune. În acest timp, Morais şi Gnohere îl consolează şi-l încurajează, în acelaşi timp.

Afla mai multe despre: fcsbcsm poli iasiliga 1dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare