Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E deja legendă la Madrid. Ce fotbalist al Romei a fost întâmpinat cu ovaţii pe Santiago Bernabeu

VIDEO | E deja legendă la Madrid. Ce fotbalist al Romei a fost întâmpinat cu ovaţii pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Fanii Realului i-au pregătit o primire neaşteptată grecului Kostas Manolas, fundaşul lui AS Roma. Cu ocazia meciului direct de miercuri, din Uefa Champions League, fotbalistul grec a fost întâmpinat cu ovaţii pe Estadio Santiago Bernabeu, la fel ca un fotbalist merengue.

Suporterii lui Real Madrid n-au uitat bucuria pe care le-a prilejuit-o Manolas în sezonul trecut de Liga Campionilor. Grecul a adus calificarea echipei sale în dubla cu FC Barcelona, marea rivală a grupării de pe Bernabeu.

Prin urmare, miercuri seara, cu ocazia partidei directe dintre Real Madrid şi AS Roma, Kostas Manolas a fost întâmpinat ca orice alt fotbalist de la Real Madrid. Reacţia fanilor în momentul anunţării numelui fotbalistului de origine greacă la staţia de amplificare a fost una explozivă.

Fundaşul Romei fusese deja aplaudat încă de la încălzire. În această vară s-a vechiculat chiar că Real Madrid ar fi interesată de serviciile sale, dar până la urmă se pare că a fost vorba doar de simple speculaţii de presă. 

 

Afla mai multe despre: kostas manolasreal madridas romasantiago bernabeuchampions league 

viewscnt
Articole similare