Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E din nou scandal la FCSB? Cum a fost surprins Budescu imediat după ce a fost schimbat. Dică: ”Am trimis un secund să vorbească cu el!”

VIDEO | E din nou scandal la FCSB? Cum a fost surprins Budescu imediat după ce a fost schimbat. Dică: ”Am trimis un secund să vorbească cu el!”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a fost schimbat din nou la pauză, după ce acelaşi lucru se întâmplase şi la meciul cu CS U Craiova. Atacantul de 29 de ani a preferat să urmărească începutul reprizei a doua de pe culoarul care duce la vestiare.

În meciul cu CS U Craiova, Budescu a fost schimbat chiar la pauză, deşi nu a avut o evoluţie rea. După acel meci, internaţionalul român s-a declarat foarte nemulţumit şi i-a cerut explicaţii lui Nicolae Dică şi chiar şi lui Gigi Becali. Ulterior, patronul FCSB a declarat că a avut o discuţie cu Budescu şi acesta a înţeles că a greşit când a avut acea ieşire.

Însă nervii lui Budescu au fost din nou puşi la încercare, chiar în următoare etapă. Dică l-a schimbat la pauză, deşi FCSB conducea doar cu 1-0 şi Budescu făcuse un meci foarte bun. După ce a fost schimbat, atacantul FCSB-ului a preferat să urmărească de pe culoar începutul reprizei a doua.

Mihai Pintilii l-a observat şi s-a dus ţintă la el imediat după ce a marcat: ”Erau toţi aici (n.r. pe tunel). Era şi Budi, era şi Făinişi, era şi un om din staff-ul tehnic şi ne-am bucurat cu toţii. Important este că suntem o echipă unită”, a explicat Pintilii.

La final, Dică a explicat că l-a schimbat pe Budescu deoarece avea cartonaş şi risca să-l ia pe al doilea, deoarece se certase cu arbitrii. Totuşi, a recunoscut că nu i-a explicat personal acest lucru, ci prin intermediul unui secund: ”Am vorbit cu Budi, l-am schimbat pentru că avea un cartonaş galben şi, venind pe culoar aici, intrând la vestiar, am văzut că erau unele discuţii cu arbitrii şi îmi era teamă să nu ia al doilea cartoaş galben, de-asta l-am schimbat. Am trimis antrenorul secund să vorbească cu el, pentru că nu aveam timp în pauză, a înţeles acest lucru”.

Afla mai multe despre: constantin budesculiga 1fcsbastranicolae dicamihai pintilii 

viewscnt
Articole similare