Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E doar un accident". Explicaţiile lui Dică după eşecul cu Chiajna şi răspunsul dat fanilor care i-au cerut demisia

VIDEO | "E doar un accident". Explicaţiile lui Dică după eşecul cu Chiajna şi răspunsul dat fanilor care i-au cerut demisia

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat duminică seară că înfrângerea suferită împotriva Concordiei Chiajna este doar o surpriză şi a mărturisit că nu este afectat de reacţia fanilor care i-au cerut demisia.

"Nu am facut o partidă bună. Adversarul s-a apărat cu toţi jucătorii în ultimii 30 de metri. Nici noi nu am reuşit să eliminăm oameni din joc, trebuia să fim mai rapizi, să luăm acţiuni individuale unu la unu. Ştiam că cei de la Chiajna vor juca contraatac şi la fazele fixe vor încerca să marcheze. Din păcate nu am reuşit să oprim acel contraatac şi am luat gol", a declarat Dică, la finalul jocului, la Telekom Sport.

Dică a preferat să nu comenteze eroarea făcută la gol de Bogdan Planic: "Eu vorbesc despre toată echipa, nu de un anumit jucător. Când pierdem, pierdem toţi, când câştigăm, câştigăm toţi".

Tehnicianul de 38 de ani s-a referit şi la reacţia fanilor, care i-au cerut demisia la partida de duminică seară: "Deocamdată suntem pe primul loc. În această seară trebuia să câştigăm jocul. Consider că a fost un accident. Aşa consider eu. Nu mă simt foarte bine, dar când eram jucător mă fluierau 30-40 de mii de oameni. Nu simt o presiune în plus. Ştiu cât muncesc, sunt puternic, nu am nicio problemă".

În final, Dică a vorbit despre accidentarea lui Alexandru Stan, care a lipsit contra Chiajnei: "Ce putem să facem dacă la un joc de antrenament, Benzar a dat la poartă, iar Stan a pus latul? Sunt lucruri care se întâmplă".

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Voluntari, cu scorul de 1-0, de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Golul a fost marcat de Batin, în minutul 60.

Afla mai multe despre: dicafcsbinfrangere 

viewscnt
Articole similare