Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”E frustrant pentru noi!” Andrei Prepeliţă despre startul de sezon slab al echipei sale: ”Trebuie să ne adunăm!”

VIDEO  ”E frustrant pentru noi!” Andrei Prepeliţă despre startul de sezon slab al echipei sale: ”Trebuie să ne adunăm!”

FC Argeș

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

”În prima repriză cred că am controlat jocul. Până la cornerul lor nu ne-au pus nicio problemă. Am făcut două greşeli şi am luat bătaie cu 2-0. E frustrant, dar trebuie să învăţăm din greşeli şi să ne adunăm, pentru că trebuie să strângem puncte” a explicat experimentatul Andrei Prepeliţă, după meci.

În opinia fostului jucător de la FCSB, nivelul din Liga 1 este unul bun în acest moment: ”Nivelul este bun. Nu cred că e un ritm care să îi dea pe spate pe cei din spatele televizorului, dar asta e situaţia. Echipele nu au avut timp de pregătire, se joacă şi pe căldură.... Dar încercăm să ajungem la o pregătire cât mai bună şi să oferim un ritm mai bun de joc” a spus Prepeliţă.

Campion al României cu formaţia roş-albastră, Prepeliţă spune că nu ştie dacă FCSB va avea forţa să câştige campionatul în acest sezon: ”Nu  ştiu, nu mă mai gândesc acum la ei, mă gândesc la ce probleme avem aici şi cum putem să le rezolvăm”

Pentru FC Argeş urmează un meci cu UTA, o altă formaţie nou promovată: ”Ne cunoaştem din sezonul trecut, UTA e o echipă bună. Sperăm să spargem gheaţa şi să câştigăm” a mai spus Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare