Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E gata! Real Madrid, ACORD pentru viitorul galactic. Salariu FABULOS şi bonus pentru câştigarea Balonului de Aur : ”Semnează pe 5 sezoane”

VIDEO | E gata! Real Madrid, ACORD pentru viitorul galactic. Salariu FABULOS şi bonus pentru câştigarea Balonului de Aur : ”Semnează pe 5 sezoane”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid caută un înlocuitor de renume pentru Cristiano Ronaldo, iar jurnalistul Eduardo Inda a confirmat că gruparea blanco s-a înţeles deja pentru transferul unui super fotbalist.

”Există acord între Real Madrid şi Eden Hazard. Va câştiga 13 milioane net pe an, plus 3.5 milioane variabile. Un total de 16.5 milioane de euro salariu, dintre care 1 milion dacă Real Madrid câştigă La Liga, 1.5 milioane dacă Real Madrid câştigă Liga Campionilor şi 1 milion dacă Hazard devine Balon de Aur. Hazard va semna pe 5 sezoane cu Real Madrid” a explicat Directorul OK Diario şi fostul director al cotidianului MARCA, Eduardo Inda.

 

 

Informaţia capătă cu atât mai mult contur cu cât Eduardo Inda este un jurnalist apropiat de Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez în organigrama clubului merengue. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii El Chiringuito de la La Sexta.

”Dacă voi semna cu Real Madrid? De ce nu” a explicat şi Hazard pentru cei de la France Football. Fotbalistul belgian nu se află la ”primele avansuri” pe care le face grupării blanco. Jurnaliştii spanioli au numărat 8 declaraţii ale belgianului în care ”se recomandă” pentru un transfer pe Santiago Bernabeu. Cea mai importantă: ”Cu sau fără Zidane, Real Madrid e Real Madrid” a declarat anul trecut starul lui Chelsea.

Zidane a fost marele susţinător al unui eventual transfer al belgianului. Hazard a devenit acum o prioritate şi pentru Florentino Perez. 

  • 27 de goluri în 98 de meciuri are Hazard pentru naţionala Belgiei
  • 101 goluri a reuşit belgianul în 328 de meciuri pentru Chelsea
  • 1 an de contract mai are Hazard cu Chelsea
  • 150 de milioane de euro este cota sa de piaţă în acest moment

Afla mai multe despre: eden hazardchelseareal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare