Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E golgheterul campionatul, dar a fost luat la ochi de Hagi: „Să dea goluri, să fie cum era la început”. Gabi Iancu are concurenţă în atacul Viitorului

VIDEO | E golgheterul campionatul, dar a fost luat la ochi de Hagi: „Să dea goluri, să fie cum era la început”. Gabi Iancu are concurenţă în atacul Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Gabriel Iancu este golgheterul la zi al campionatului. Atacantul Viitorului are 11 reuşite, la egalitate cu Florinel Coman şi Denis Alibec. În partida cu Poli Iaşi, căpitanul lui Hagi nu a marcat, dar a dat două pase decisive.

Prestaţia lui Gabi Iancu din victoria Viitorului cu Poli Iaşi, scor 2-1, nu l-a mulţumit însă pe deplin pe Gheorghe Hagi. „Regele” nu duce însă lipsă de atacanţi. La finalul meciului cu echipa din Copou, antrenorul i-a reamintit căpitanului ce soluţii mai are la dispoziţie. 

„(Ce aşteptaţi de la Iancu?)
Să mai aibă o fază sau două in meci. Să aibă mai multe, să dea goluri, să fie cum era la început, cum era în octombrie. Iancu are capacitate mare, e căpitanul nostru şi o să facem treabă.

Noi suntem mulţi în faţă. Chiţu nu a jucat, a fost şi Matei, mai e Pitu. Jucători avem. Trebuie să îi gestionăm bine, să facem schimbările care trebuie, meciuri din trei în trei zile. E drum, oboseală, veţi vedea schimbări multe la meciul următor.

Am vorbit cu toţi jucătorii, toţi sunt importanţi şi în momentele astea contează să fie motivaţi. Nu vreau să fie cu capul plecat, deşi pe unii i-am văzut. Trebuie să îşi ridice moralul ceilalţi ca să ne ajute să câştigăm şi o să folosim mulţi dintre ei”
, a declarat Gheorghe Hagi după Viitorul - Poli Iaşi, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: viitorulhagiiancu 

viewscnt
Articole similare