Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E nebunie în Rusia! Cinci echipe se bat pentru titlu! Cine a reuşit surpriza în ultima rundă

VIDEO | E nebunie în Rusia! Cinci echipe se bat pentru titlu! Cine a reuşit surpriza în ultima rundăgalerie foto
Comentarii

Primele cinci clasate în campionatul rus sunt despărţite de doar un singur punct. Ufa, echipa aflată pe locul şase este la 10 lunigmi în spatele lor.

Cursă pasionantă pentru titlul de campioană în Rusia. Cinci formaţii se luptă pentru acest obiectiv şi pentru celelalte două locuri ce duc în Champions League. Zenit este pe primul loc cu 26 de puncte, dar se află la egalitate cu urmăritoarele Krasnodar, Lokomotiv şi Rosto. Pe poziţia a cincea se află CSKA Moscova, care are cu un punct mai puţin decât primele patru clasate.

Moscoviţii au fost învinşi în derbyul etapei a 12-a de Rostov şi astfel s-a ajuns la această configuraţie a clasamentului aproape de finalul turului. 

O situaţie asemănătoare este şi în Turcia, acolo unde între locul 8 şi lider este o diferenţă de doar 3 puncte după primele 8 etape jucate. Alanyaspor a pierdut primul meci din campionat abia acum însă a păstrat prima poziţie. Echipele mari ale Turciei nu sunt în faţă. Fenerbahce este bia pe 5, Galatasaray pe 10 şi Beşiktaş pe 12. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rusiaturciatitluluptă strânsă 

viewscnt
Articole similare