Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „E o situaţie grea la club!” Neagu, despre criticele la adresa echipei: „De multe ori sunt foarte aprige”

VIDEO | „E o situaţie grea la club!” Neagu, despre criticele la adresa echipei: „De multe ori sunt foarte aprige”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a declarat la finalul victoriei cu Ferencvaros din Liga Campionilor că echipa traversează o perioadă dificilă, iar ritmul alert în care se succed competiţiile le oboseşte foarte mult.

„Nu ştiu ce s-a schimbat. Ştiam toţi că e un meci foarte important, pentru că dacă nu câştigam azi ajungeam în situaţia în care săptămâna viitoare ne trebuia neapărat o victorie pentru a continua în Liga Campionilor. E o situaţie grea la club, e clar, nu ne simţim foarte bine. După fiecare meci pierdut suntem extrem de criticate şi ne e foarte greu. Nouă ne e cel mai greu şi noi ne facem critica pentru că suntem sportive profesioniste şi ne dorim să jucăm bine. Ne bucurăm din tot sufletul pentru că am câştigat azi. Aveam mare nevoie. Avem şi noi nevoie să zâmbim pentru că după acest început de sezon, după aceste 3-4 luni în care am pierdut multe meciuri, am pierdut Supercupa, am pierdut în campionat, am pierdut în Liga Campionilor.

Ne-a fost foarte greu şi ne e greu în continuare. Însă azi am obţinut o victorie importantă şi eu sincer vreau să mă bucur de ea pentru că lucrurile se derulează foarte repede. Plecăm la Bistriţa, avem din ou meci important în campionat, ne întoarcem, în 2 zile jucăm în Liga Campionilor. Lucrurile se succed extrem de repede şi nu avem timp să ne bucurăm de aceste victorii pentru că sunt victorii importante şi lucrurile nu au mers aşa de bine cum ne doream în acest sezon. Trebuie să ne bucurăm şi mai mult când obţinem aceste victorii”, a spus Cristina Neagu la Telekom Sport.

Despre critici: „Ştiam acest lucru încă de când am venit în ţară, de când am semnat cu CSM. Sunt liderul acestei echipe, am statutul pe care îl am şi e normal să fiu şi criticată uneori. De multe ori sunt foarte aprige aceste critici, însă sincer încerc să nu citesc prea mult presa pentru că nu am nevoie de aceste critici. E destul autocritica pe care mi-o fac. Încerc să mă antrenez şi să joc cât pot de bine pentru că iubesc ceea ce fac, sunt profesionistă şi cred că niciun sportiv pe lumea asta nu poate să fie robot şi să să fie perfect la fiecare meci.

Sunt multe lucruri care mă încarcă, dar nu am ce să fac în momentul de faţă. Încerc să mă relaxez, să mă antrenez cât mai bine şi să dau tot ce am mai bun. Indiferent de cum joc cu siguranţă că de fiecare dată ies pe teren mulţumită că dau tot ce am mai bun în fiecare meci.

În momentul în care această echipă o să joace împreună, o să joace ca o echipă, să lege relaţii, să îşi creeze o stare bună şi un feeling bun, pentru că în momentul în care pierzi meciuri simţi că nu mai ai siguranţă. În momentul în care legi victorii creezi acel sentiment de siguranţă iar eu îmi doresc acest lucru pentru echipa noastră. Faptul că eu marchez sau nu marchez contează mai puţin”, a mai spus cea mai bună handbalistă a lumii.

Afla mai multe despre: csm bucurestineagu 

viewscnt
Articole similare