Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | E pe placul lui Gigi Becali? Ce ar face Bogdan Argeş Vintilă cu banii din amenzi: "Acolo i-aş trimite"

VIDEO | E pe placul lui Gigi Becali? Ce ar face Bogdan Argeş Vintilă cu banii din amenzi: "Acolo i-aş trimite"

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB ar dona sumele strânse în urma încălcării Regulamentului de Ordine Interioară, a anunţat chiar acesta în conferinţa de presă de după victoria obţinută în faţa Chindiei.

Regulile impuse de Vintilă îi pot aduce venituri suplimentare finanţatorului. 
 
"Avem un regulament, îl aplicăm cu zâmbetul pe buze. Nu zâmbesc, îşi dau seama, dar ce să facă şi ei, le pare rău, aşa învăţăm. Banii din amenzi îi donăm cred, nu ştiu ce facem. Nu strâng eu banii din amenzi, nu eu sunt cel care încasează banii" se justifică antrenorul.
 
Acesta nu se va putea baza pe Planic şi pe Tănase la meciul următor cu Hermannstadt, din cauza suspendărilor. Iar acest fapt poate avea şi altfel de consecinţe. 
 
"Dacă pierzi echipa din cauza galbenelor şi vine unul şi dă randament, s-ar putea să o pierzi de tot. Aşa că ei ştiu treaba asta şi trebuie să fie mai atenţi" a completat Vintilă. 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe