Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E port ilegal de fotbal. Nu se poate aşa!". Cornel Dinu nu i-a iertat pe fotbaliştii lui Dinamo după înfrângerea contra Chindiei

VIDEO | "E port ilegal de fotbal. Nu se poate aşa!". Cornel Dinu nu i-a iertat pe fotbaliştii lui Dinamo după înfrângerea contra Chindiei
Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) e convins că "reparaţia" lui Dinamo va mai dura, după ce "câinii" au pierdut la rebutul lui Cosmin Contra (44 de ani) pe banca tehnică. "Procurorul" spune că unii dintre fotbaliştii din Ştefan cel Mare au "port ilegal de fotbal".

Dinamo a pierdut contra Chindiei Târgovişte, 0-1 la Ploieşti, şi l-a făcut pe Cornel Dinu să-i ia rost din nou pe fotbalişti. Fostul mare internaţional nu i-a iertat pe elevii lui Contra şi a spus, în direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, că "reparaţia" echipei va mai dura. Dinu a trimis o "săgeată" şi către Pablo Cortacero, noul patron alb-roşu.

"Nu ştiu ce-i cu băieţii ăştia, dar reparaţia 100% va dura. Nu se poate să treacă de maniera asta. Sunt 3, 4, 5, 6, 7 jucători în careu şi 3 de la Târgovişte. E port ilegal de fotbal la jucătorii ăştia de la Dinamo", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91, pentru ca apoi să-l înţepe pe noul patron de la Dinamo. "Suporterii sunt pretutindeni acţionari, la Barcelona, dar Costacero are ceva comun cu Barcelona, cu Real Madrid? Îi place şi lui fotbalul, ăsta e ghinionul lui Dinamo, probabil", a mai declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

VIDEO | Chindia - Dinamo 1-0 (Florea 45+2)

Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Chindia Târgovişte, în etapa a doua a Ligii 1. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste. Unicul gol al meciului a fost meciului a fost marcat de Florea, în minutul 45+2.

Chindia: D. Moldovan - A.Ioniţă, Piţian, C.Dinu, Căpuşă - Grassano, Dulca, Iacob, Neguţ (Şerban '90+5)- Yameogo, Florea (Barbu '90). Antrenor: Emil Săndoi.
Dinamo: Straton (Eşanu '46) - Puljic, Ehmann, Sin, Creţu (Mihaiu '76)- Răuţă, Achim  (Gol '7), Fabbrini, Sorescu, Bani (Neicuţescu '55)- Popa (Măgureanu '76). Antrenor: Cosmin Contra

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare