Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E româncă, e proaspăt medaliată la europene şi e extrem de sexy. Cum arată fata cu cel mai lucrat corp din România

VIDEO | E româncă, e proaspăt medaliată la europene şi e extrem de sexy. Cum arată fata cu cel mai lucrat corp din România galerie foto

Inedit

Comentarii

Delegaţia României de bodybuilding şi fitness s-a întors de la Campionatele Europene cu 26 de medalii. Multipla campioană naţioală, Daniela Martinescu a fost ea însăşi surprinsă de rezultatul obţinut.

România a termiat pe locul 6 în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de bodybuilding şi fitness din Spania, cu un total de 26 de medalii cucerite. Dintre sportivii români care au urcat pe podium, Daniela Martinescu e de departe cea mai sexy. A luat bronzul la perechi şi a încheiat a patra la individual. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"A fost un rezultat neaşteptat pentru mine. Sunt foarte mulţumită. A fost o competiţie grea, de un nivel înalt, de-asta nici nu aveam speranţe foarte mari şi a fost o surpriză foarte mare pentru mine", a declarata Daniela. 

Daniela Martinescu e sportiv de performanţă şi multiplă medaliată la competiţii naţionale şi internaţionale, dar şi nutriţionist.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: culturism,  

viewscnt
Articole similare