Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E Steaua... Nu mă păcăliţi". Hagi, declaraţie măgulitoare înaintea meciului direct cu FCSB

VIDEO | "E Steaua... Nu mă păcăliţi". Hagi, declaraţie măgulitoare înaintea meciului direct cu FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Cu 15 puncte acumulate în primele şapte etape, FC Viitorul este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. La egalitate cu Poli Iaşi, echipa lui Hagi este la două puncte în spatele liderului.

Etapa viitoare, constănţenii o înfruntă pe FCSB, echipă care traversează unul dintre cele mai slabe parcursuri din istorie.

Managerul tehnic al Viitorului se teme însă în continuare de roş-albaştri, în ciuda faptului că fotbaliştii săi s-au impus la ultima vizită pe Naţional Arenă, scor 2-1 (11 martie 2019, play-off Liga I)

"Eu am spus că CFR-ul şi Steaua au cele mai bune loturi, cele mai competitive echipe. Restul noi suntem în spate, vrem să ne facem jocul nostru. Ştim că noi cu Steaua întotdeauna atuul lor e experienţa mare pe care o au jucătorii şi joacă sub presiune, ştiu să o facă. 

Ştiu să se mobilizeze la meciurile mari, aşa cum au făcut-o şi cu Guimaraes, aşa că nu mă păcăliţi Trebuie să fim modeşti, să alergăm cu Steaua, trebuie să alergi, jocul fără minge cu Steaua trebuie să fie perfect ca să putem să îi batem aşa cum i-am bătut ultima dată la Bucureşti", a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului FC Viitorul - FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: hagifcsbviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare