Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E superstar în Premier League, dar fiul său îl are ca idol pe Cristiano Ronaldo. Gest superb făcut de portughez

VIDEO | E superstar în Premier League, dar fiul său îl are ca idol pe Cristiano Ronaldo. Gest superb făcut de portughez
Comentarii

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din lume. Orice copil ar da să facă o fotografie sau să primească un autograf de la cvintuplul Balon de Aur. Este chiar şi cazul copiiilor unor alţi mari fotbalişti, aşa cum este şi Nemanja Matic. Sârbul a fost adversar cu Ronaldo în preliminariile lui Euro 2020, dar la final i-a făcut o surpriză fiului său.

Serbia a pierdut cu scorul de 2-4 meciul din etapa a V-a a grupei B din preliminariile Campionatului European. Al treilea gol al oaspeţilor a fost marcat de Cristiano Ronaldo, dar la finalul meciului nu a existat loc de rivalităţi.

Lusitanul i-a făcut o favoare starului de la Manchester United, Nemanja Matic. Sârbul şi-a adus băiatul şi pe cel mai bun prieten al acestuia în zona vestiarelor şi le-a făcut acestora cunoştinţă cu Ronaldo. Cristiano s-a bucurat de moment şi s-a fotografiat cu cei doi puşi.

Rolul fotografului a fost interpretat chiar de către Matic, care a realizat cu mare precizie pozele, având în vederea că acestea vor rămâne probabil amintiri unice în viaţă pentru copii. 

 

 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomaticportugaliaserbiaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare