Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E un copil". Ce spune Bogdan Andone despre conflictul cu Denis Alibec

VIDEO | "E un copil". Ce spune Bogdan Andone despre conflictul cu Denis Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone şi Denis Alibec au îngropat securea "războiului". Tehnicianul Astrei a vorbit despre presupusul conflict mocnit la meciul cu Sepsi, din Cupa României, atunci când atacantul s-a supărat că a fost schimbat.

Schimbat în minutul 66 al meciului Sepsi, pierdut de Astra, scor 2-4, Denis Alibec e în relaţii bune cu Bogdan Andone. Atunci, atacantul nu a digerat bine înlocuirea. Alibec a gesticulat nervos şi a înjurat în direcţia antrenorului, care încerca să îi explice motivul schimbării.

Alibec a fost însă integralist în următorul meci din Liga 1, câştigat de către giurgiuveni cu 4-0, cu Poli Iaşi, partidă în care vârful a dat două pase de gol. 

"Ăsta e el, e un copil. Lucrurile erau dinainte stabilite, cu el şi cu doctorul.  Venea după două luni şi jumătate de inactivitate, nu puteam risca şi nu vreau să risc sub nicio formă să facă o recidivă.

El trebuia să intre treptat, s-a discutat cu el, nu m-a deranjat absolut deloc reacţia lui, pentru că îl cunosc foarte bine şi el asta e impresia pe care o lasă, dar el are un suflet extraordinar.

Indiferent ce face în timpul meciului, că se mai ceartă cu un coleg au cu cineva sau are anumite discuţii pe teren, tot timpul îşi cere scuze, îi pare foarte rău şi chiar are un suflet extraordinar", a declarat Bogdan Andone la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: alibecastrabogdan andone 

viewscnt
Articole similare