Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "E un frig de crapă pietrele, dar băieţii sunt tot un zâmbet". Cum sună viitorul pentru naţionala de rugby

VIDEO | "E un frig de crapă pietrele, dar băieţii sunt tot un zâmbet". Cum sună viitorul pentru naţionala de rugby

Rugby

Comentarii

Naţionala Stejarilor s-a reunit pentru Rugby Europe International Championship, ediţia 2019. România va debuta la Cluj, cu Georgia, pe 9 februarie.


La finalul săptămânii trecute, Federaţia Română de Rugby a anunţat noul staff tehnic.  Marius Tincu va fi antrenor principal interimar, iar galezul Lynn Howels, care şi-a dat demisia din fiuncţia de principal înaintea partidei cu Belgia din sezonul trecut, se intoarce ca "technical advisor". Cei doi vor sosi în ţară pe 24 ianuarie, iar apoi România va pleca într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Portugalia, acolo unde vor juca şi un meci cu lusitanii. Până atunci de pregătirea Stejarilor se ocupă Danie de Villiers. 

 

Cum sună viitorul pentru naţionala de rugby

VIDEO | "E un frig de crapă pietrele, dar băieţii sunt tot un zâmbet". Cum sună viitorul pentru naţionala de rugby

Posted by Telekom Sport Romania on Thursday, January 17, 2019

Întrebat cum e să fie tehnician în această perioadă, de Villiers a răspuns: "Din punct de vedere personal, poate o să sune ciudat, dar e uşor, pentru că te concentrezi pe ceea ce faci tu! Lumea poate crede ca e dificil pentru că au fost intreruperi însă în ceea ce mă priveşte mă asigur că suntem pregătiţi pentru orice şi cânt intrăm în teren putem să muncim."

"Poate a existat confuzie din exterior dar cred ca a existat multă claritate în interiorul federatiei pentru că a fost un proces. Bineînţeles , procesul nu a fost cunoscut, din motive evidente. Însă chiar şi dacă a părut că lucrurile sunt fragmentate şi neclare, noi am ştiut ce se va întâmpla în ianuarie."

România va debuta în  Rugby Europe International Championshi, pe 9 februarie, împotriva Georgiei, în direct la Telekom Sport. Până la plecarea în stagiul de pregătire din Portugalia, tricolorii se antrenează la Bucureşti. 

"E frig de crapă pietrele, dar băieţii lucrează cu intensitate, sunt zâmbete peste tot. Ne concentrăm pe lucrurile care trebuie şi apoi le executăm. Trebuie să găseşti un echilibru între a-i provoca în timpul antrenamentelor, dar în acelaşi timp să le menţii distractive. Să se poată bucura de ele pentru că e o perioadă de stres."

Afla mai multe despre: natiomala rugbyportugaliaromania 

viewscnt
Articole similare