Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "E un haos ce se întâmplă!" Reacţie incredibilă a lui Florinel Coman: "Normal că ne deranjează când se întâmplă asta"

VIDEO "E un haos ce se întâmplă!" Reacţie incredibilă a lui Florinel Coman: "Normal că ne deranjează când se întâmplă asta"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă FCSB în acest sezon, precizând că echipa e afectată atât de desele schimbări din primul 11, cât şi de faptul că roş-albaştrii sunt obligaţi să joace în fiecare etapă pe alt stadion.

Coman a accentuat faptul că FCSB suferă din cauza faptului că nu are un prim 11 bine conturat, iar jucătorii sunt schimbaţi des la pauza meciului.

"Este un haos ce se întâmplă, dar părerea mea e că ar trebui să se facă un 11 şi să se dea continuitate. Aşa, dacă joci două meciuri, după eşti scos la pauză, iar intri, iar eşti scos şi tot aşa, ne este greu.

Suntem jucători tineri şi nu ne pică foarte bine, Pe oricine deranjează când e scos la pauză. E normal să te deranjeze.

Dar asta este, trebuie să fim mai bine pregătiţi psihic. Aşa fac echipele puternice din Europa, merg pe un nucleu şi de aceea au rezultate
", a declarat Florinel Coman într-o conferinţă de presă.

 

LIVE VIDEO Conferinţă de presă FCSB înainte de confruntarea cu Poli Iaşi Poli Iaşi - FCSB, duminică, 20:30, Telekom Sport 1

Posted by Telekom Sport Romania on Saturday, November 24, 2018

Afla mai multe despre: florinel comanconferinta 

viewscnt
Articole similare