Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ea e cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din România: "Toată lumea spune că mi-am greşit vocaţia" :)

VIDEO | Ea e cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din România: "Toată lumea spune că mi-am greşit vocaţia" :)galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Teodora Meluţă (19 ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare din România în 2018 la Gala Fotbalului Românesc şi a avut una din cele mai apreciate apariţii la evenimentul organizat luni seară în Bucureşti.

Teodora joacă pe postul de fundaş la CFF Olimpia Cluj şi spune că majoritatea persoanelor cunoscute se declară uimite când află că e fotbalistă profesionistă.

GALERIE FOTO



"Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă şi că mi-aş fi greşit vocaţia şi aş fi avut un parcurs bun ca model, dar mie îmi place foarte mult fotbalul. Nu le vine să creadă (n.r. că e fotbalistă). Spun că sunt din altă lume şi că ar trebui să merg la modeling.



În România, da, este greu, dar în ultimii ani s-au schimbat oamenii şi văd altfel fotbalul feminin. Mai sunt unii oameni care gândesc şi aşa (n.r. care o trimit la cratiţă), dar suntem în 2018, lumea a evoluat şi fotbalul feminin începe să crească mai mult în România.

Îmi place foarte mult Sergio Ramos de la Real Madrid, dar nu şi echipa. Ţin cu Barcelona. Îmi place foarte mult stilul lui de joc şi personalitatea. E un fotbalist mai dur, care joacă la fel ca pe vremuri
", a declarat Teodora Meluţă pentru Telekom Sport, după ce a fost premiată la Gala fotbalului românesc.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: teodora melutafundascea mai buna jucatoaregala fotbalului 

viewscnt
Articole similare