Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ea este sportiva din România care are 27 de animale de companie

VIDEO | Ea este sportiva din România care are 27 de animale de companiegalerie foto

Atletism

Comentarii

Pasiunea pentru atletism şi dragostea pentru animale nu au limite pentru Andreea Panţuroiu! Campioana naţională la triplusalt are nu mai puţin de 27 de animale de companie. Iepuraşul Rică o însoţeşte pe atletă chiar şi în cantonamente.

Numeroasele cantonamente. dar şi perioada de izolare trec mai uşor pentru Andreea Panţuroiu. Atleta împarte camera de hotel cu un iepure de companie pe nume Rică.

Când am un antrenament mai greu şi vin obosită, ştiu că am o metodă de relaxare în cameră şi asta mă înveseleşte. Este adorat de toată lumea, e irezistibil. L-aş lua pe Rică la Tokyo, o să-i fac paşaport, dar mi-e cam frică să nu mi-l mănânce cineva pe acolo”, a declarat Andreea Panţuroiu, campioană europeană de tineret la triplusalt.

Andreea Panţuroiu are nu mai puţin de 27 de animale de companie.

Acasă am un căţel şi un pisic, la mătuşa mea avem 14 pisici şi 6 căţei, la tatăl meu mai am 3 pisicuţe şi încă un căţel. De foarte multe ori le-am găsit şi le-am luat acasă, în felul ăsta le-am strâns. Pot să-mi imaginez viaţa fără atletism, dar nu pot să mi-o imaginez fără animale”, a adăugat Andreea Panţuroiu, campioană europeană de tineret la triplusalt.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atletism 

viewscnt
Articole similare