Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipa care are buget nelimitat pentru promovarea în Liga 1: "Deja vizualizez unde facem banchetul"

VIDEO | Echipa care are buget nelimitat pentru promovarea în Liga 1: "Deja vizualizez unde facem banchetul"

Liga 2

Comentarii

Petrolul reia lupta pentru promovare în finalul acestei săptămâni, în deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu, de duminică, ora 11:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Deşi sunt în primul lor sezon de la promovare, "găzarii" au intrat în 2019 de pe poziţia a patra în clasamentul ligii a doua, la două puncte în urma liderului. Promovarea e singurul gând la Ploieşti, iar conducerea e gata să facă orice sacrificii pentru îndeplinirea obiectivului.

"Sunt încrezător, optimist, avem tot ceea ce ne trebuie, sper ca la finalul acestui an să ne bucurăm atât noi, cât şi suporterii pe care îi avem. Eu deja vizualizez unde facem banchetul. Prima este nelimitată. Nu cred că se pune problema banilor. Obiectivul este mult mai important decât banii", a anunţat team-managerul Cristi Vlad.

"Obiectivul este clar. Trebuie obligatoriu să promovăm. Petrolul Ploieşti va promova la sfârşitul acestui miniretur, pentru că avem un lot foarte competitiv şi valoros. Doar singuri putem să ne punem piedici, pentru că şi în turul de campionat tot noi ne-am pus piedici singuri. Mie mi-e frică doar de jucătorii de la Petrolul, de adversari nu mi-e frică", a declarat şi antrenorul Mugur Cornăţeanu. 

14 victorii, trei remize şi patru înfrângeri a fost palmaresul ploieştenilor în prima parte a sezonului, una în care a schimbat deja doi antrenori. Leo Grozavu a început sezonul pe banca tehnică, dar el a fost înlocuit mai apoi cu Octavian Grigore. Ulterior, şi Grigore a fost demis, iar în ultimele două etape ale anului 2018, pe bancă a stat Mugur Cornăţeanu.

"Am făcut greşeli în turul de campionat, am arătat că noi suntem Petrolul doar cu tricoul, nu şi cu sufletul. La Petrolul trebuie să ai sânge în tine, în instalaţie, trebuie să îţi arăţi valoarea. Acum este şansa mea, să las acest semn, să promovez în Liga 1", a declarat Cornăţeanu.

 

Afla mai multe despre: liga 2petrolul ploiestipromovare 

viewscnt
Articole similare