Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipa lui Cosmin Olăroiu a făcut spectacol în etapa a 6-a din campionatul Chinei. SHOW cu Eder şi Teixeira în prim plan

VIDEO | Echipa lui Cosmin Olăroiu a făcut spectacol în etapa a 6-a din campionatul Chinei. SHOW cu Eder şi Teixeira în prim plan
Comentarii

Jiangsu Suning a zdrobit-o pe Guangzhou R&F în etapa a şasea din China, scor 5-1. Vedetele Eder şi Alex Teixeira au reuşit câte o ”dublă”.

Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a avut parte de un start fulminant de meci. Aşezată într-un 4-2-3-1, cu Teixeira în spatele italianului Eder, Jiangsu Suning a început jocul foarte sus, în terenul echipei lui Stojkovic.

Eder a deschis scorul în minutul 3, după o pasă primită de la Wu Xi.

 

Dusko Tosic a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 12 pentru formaţia oaspete, dar apoi a început recitalul lui Alex Teixeira pe Nanjing Olympic Sports Center. Brazilianul a marcat de două ori într-un interval de doar 5 minute şi a adus formaţiei sale un avantaj solid înainte de pauză: 3-1. Golul de 2-1 a fost unul realmente senzaţional. Îl puteţi urmări mai jos.

 

 

 

După pauză, italianul Eder a fructificat pasa lui Xie Pengfei şi a făcut 4-1 pentru echipa lui Cosmin Olăroiu.

Eder şi Teixeira sunt cel mai bun cuplu de atacanţi din China în acest start de sezon. Împreună ei au reuşit 8 goluri pentru Jiangsu Suning!

Xie Pengfei, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în acest meci a marcat ultimul gol al echipei lui Oli. La final, Jiangsu Suning s-a impus cu scorul de 5-1

 

 

 

În urma acestui succes, Jiangsu face 12 puncte şi ocupă locul 4 în clasamentul din Super Liga Chineză de fotbal, cu unul dintre cele mai bune atacuri din campionat.

Etapa viitoare, gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu joacă împotriva ultimei clasate, Henan Jianye, formaţie care a acumulat doar 2 puncte după primele 5 runde ale campionatului chinez.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare