Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipa naţională dă peste cap Liga 1. Răzvan Burleanu: "Am înaintat această propunere către LPF"

VIDEO | Echipa naţională dă peste cap Liga 1. Răzvan Burleanu: "Am înaintat această propunere către LPF"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională joacă în martie barajul din Liga Naţiunilor împotriva selecţionatei din Islanda, iar acest meci ar putea da peste cap Liga 1. La propunerea lui Mihai Stoichiţă şi a lui Mirel Rădoi, Răzvan Burleanu le-a cerut celor de la Liga Profesionistă de Fotbal să amâne etapa dinaintea meciului naţionalei.

"După cum ştiţi, este o perioadă foarte aglomerată. În sensul în care meciul cu Islanda este programat pe 26 martie, iar pe 24 martie se va pleca de la Bucureşti către Reykjavik. Ceea ce înseamnă că jucătorii vor fi la Bucureşti... Mirel Rădoi va putea avea toţi jucătorii naţionalei doar în data de 23 martie", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, într-o conferinţă de presă. 

Astfel, până la zborul în Islanda, Rădoi va avea la dispoziţie doar o zi pentru primul contact cu jucătorii de la naţionala mare. Chiar dacă fostul selecţioner de la tineret îi cunoaşte pe mulţi jucători de la prima reprezentativă, datorită faptului că a lucrat cu ei la sub 21 de ani, consideră că nu este de ajuns pentru a pregăti acest meci extrem de important pentru România. 

Echipa naţională dă peste cap Liga 1. Răzvan Burleanu: "Am înaintat această propunere către LPF" 

Aşadar, după consultările cu Rădoi şi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, Burleanu a decis să înainteze o propunere către Gino Iorgulescu pentru ca etapa din acel weekend să fie jucată în zilele de joi şi vineri sau cel puţin partidele echipelor din Liga 1 care vor da jucători la naţională să se joace mai devreme. 

"Ca urmare a unei propuneri venite din partea directorului tehnic şi a selecţionerul primei reprezentative, am înaintat această propunere către LPF de devansare a partidelor din acel weekend, dinainte de convocarea jucătorilor, ca etapa din 21-22 martie să se dispute, cu precădere echipele care dau jucători la echipele naţionale, să joace în 19-20 martie"

România joacă pe 26 martie meciul cu Islanda din semifinala barajului din Liga Naţiunilor. Partida se va desfăşura într-o singură manşă, iar dacă "tricolorii" vor câştiga, se vor lupta cu Ungaria sau Bulgaria pentru un loc la Campionatul European. 

Afla mai multe despre: romanialiga 1romania islanda 

viewscnt
Articole similare