Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Echipa naţională e la diverse”. Atac furibund al lui Prunea la adresa FRF. Ce spune despre plecarea lui Contra

VIDEO | „Echipa naţională e la diverse”. Atac furibund al lui Prunea la adresa FRF. Ce spune despre plecarea lui Contra

Echipa națională

Comentarii

În prezent preşedinte la Dinamo, Florin Prunea îşi continuă vendeta cu Federaţia Română de Fotbal. Fostul mare portar consideră că federalii ar fi trebuit să îi ia mai mult apărarea lui Cosmin Contra şi nu crede că viitorul selecţioner va fi numit de către Comisia Tehnică.

Actuala conducere a FRF nu îl convinge sub nicio formă pe Florin Prunea. Ratarea calificării directe la Euro 2020 şi situaţia în care s-a aflat Cosmin Contra l-au dezamăgit pe preşedintele lui Dinamo 

„Nu am niciun favorit. Selecţionerul îl va alege preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Să nu vă îndoiţi de această chestiune.

(Nu Comisia Tehnică?)

Da... Haideţi, vorbim de lucruri serioase. Trebuie să-l aleagă pe cel mai bun dar eu sper să aleagă mai bine decât a ales ultimele două dăţi. Sunt selecţioneri, există Hagi, Dan Petrescu, Mircea Lucescu, Olăroiu, trebuie să faci nişte eforturi ca să ai selecţioner. Dar să le faci şi să vrei să le faci. 

(Ce ar însemna pentru fotbalul românesc ratarea calificării?)
Nimic. Am intra într-o mediocritate în care suntem şi în care nu mai interesează pe nimeni echipa naţională. Mai mult, naţionala în momentul de faţă este din păcate şi eu nu o să accept aşa ceva, este la diverse. Şi eram sigur, locul 4 într-o grupă unicat, cea mai slabă performanţă dinj istoria echipei naţionale, nu şi-o asumă nimeni. 

Din păcate pe Cosmin l-au lăsat singur şi toată lumea dă în Cosmin şi nu mi se pare corect şi normal dar eu cred că e şi treaba conducătorilor să intervină în momentele grele. Când antrenorul echipei naţionale a fost lăsat singur. 

Nu cred că merita acest tratament Contra. Dar probabil că... Conducătorii trebuie să iasă în faţă şi să protejeze. E clar, ceva s-a rupt după meciul cu Norvegia, după penalty-ul ratat. 
Trebuie să stai lângă echipă, lângă jucători, chiar dacă te simţi aşa mai stingher şi nu ai treabă cu fotbalul. Măcar să fii acolo, să-i încurajezi, să stai cu jucătorii de vorbă. Dar din păcate antrenorii au fost lăsaţi singuri şi nu e normal”
, a declarat preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea. 

Afla mai multe despre: pruneafrfnationalacontra 

viewscnt
Articole similare