Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipa Telekom Sport a pedalat la Marriott Cycling Challenge 2019 pentru a ajuta copiii de la SOS Satele Copiilor

VIDEO | Echipa Telekom Sport a pedalat la Marriott Cycling Challenge 2019 pentru a ajuta copiii de la SOS Satele Copiilor

Diverse

Comentarii

20 de biciclete, 12 sesiuni de ciclism, 11 instructori, 240 de ciclişti, toate pentru copiii de la SOS Satele Copiilor - Cycling Challenge a ajuns la a şasea ediţie. La care au participat, din partea Telekom Sport, Geanina Iacob, Iulian Miu şi Cosmin Petrescu.

"Ajutăm aceşti copii să facă şi ei sport, toţi banii merg către copiii care vor primi abonamente să facă mişcare. Am pedalat vreo 45 de minute, am început cu încălzirea, e un mod frumos de a ajuta copiii", Iulian Miu, expert Telekom Sport şi antrenor secund la CSA Steaua. 

"Cred că am dozat prea mult efortul, nefiind un obişnuit al cyclingului, eu fiind cu baschetul. Asta m-a atras, de asta am venit, nu sunt un pasionat al cyclingului dar faptul că a existat această acţiune de caritate, acest lucru care ne face să ajutăm nişte copii defavorizaţi care nu au avut norocul pe care poate noi l-am avut", comentator Telekom Sport. 

"În fiecare an se întâmplă că mai mulţi oameni doresc să participe şi este o mare bucurie. Pentru că prin aceste fapte bune ajung bănuţi către copii şi ajutăm şi copiii din SOS Satele Copiilor. La SOS avem în jur de 700 de beneficiari, 155 dintre ei trăiesc în satele SOS şi în comunităţile de tineri. Aceşti bănuţi sunt direcţionaţi pentru a-i ajuta pe ei să facă fotbal, handbal, gimnastică", Diana Podaru, director general SOS Satele Copiilor. 

Afla mai multe despre: telekom sport 

viewscnt
Articole similare