Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Echipele de afară au 35 de jucători, noi nu ne permitem să ţinem nici 25” Ilie Poenaru acuză oboseala după remiza cu Hermannstadt

VIDEO ”Echipele de afară au 35 de jucători, noi nu ne permitem să ţinem nici 25” Ilie Poenaru acuză oboseala după remiza cu Hermannstadt
Comentarii

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XIX-a a Ligii I. Au marcat Vojtus '89, respectiv Petrescu '56.

Ilie Poenaru, tehnicianul gazdelor a acuzat oboseala după acest joc: ”Da, e oboseala, nu ne-am refăcut după meciul de duminică, am jucat împotriva unei echipe care se închide foarte bine, cu o organizare foarte bună, noi suntem sau am început să fim o echipă care pasează, care dezvoltă şi are schimbări de direcţie. S-au apărat, au început să joace contraatacul, terenul destul de moale şi a culminat cu oboseala pe care o avem dar una peste alta cred că am avut două sau trei ocazii clare, nu am reuşit să le fructificăm. Cei de afară îi vedeţi prin cupele europene, au loturi de 30, 35 de jucători, noi nu ne permitem să ţinem nici 25 de jucători” a subliniat antrenorul Clinceniului.

”Este important că nu am pierdut pentru moral, pentru încrederea jucătorilor şi asta e, mai sunt şi meciuri din astea, ce să facem. În prima repriză am arătat foarte rău, în prima repriză nu am avut concentrare, clarviziune, greoi, lenţi în gândire, în pas, în tot. Am reuşit să întoarcem rezultatul. Iarăşi luăm un gol copilăreşte, foarte uşor, pe care nu avem voie să îl luăm” a mai spus Ilie Poenaru.

AFC Hermannstadt se menţine pe locul 13, cu 16 puncte, la fel Clinceni, pe locul 11, cu 19 puncte, la egalitate cu Sepsi, de pe locul 10. Pe locul 12 se află Chindia Târgovişte, cu 17 puncte. FC Voluntari, opt puncte, este pe locul 14, ultimul.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare