Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Economie şi legendă I Alexander Tioumentsev a fost coleg cu Dan Racoţea şi Valentin Ghionea, la Wisla Plock

VIDEO Economie şi legendă I Alexander Tioumentsev a fost coleg cu Dan Racoţea şi Valentin Ghionea, la Wisla Plock

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti propune un nume legendar în această ediţie a Ligii Zimbrilor. Tioumentsev a fost unul dintre cei mai mari handbalişti ai lumii, iar acum fiul său Alexander vrea să ajungă în handbalul de top. Coordonatorul de joc al CSM-ului ne-a dezvăluit secretele sale.

Unul dintre cei mai buni handbalişti ai lumii, campion olimpic în 1988, Andrei Tioumentsev i-a lăsat o moştenire grea fiului său. Sasha a trăit multă vreme cu povara numelui, dar acum îşi croieşte drumul său în handbal.

"Când am înţeles acest lucru, am rupt povara aceasta, am început să mă bucur de handbal, am început să să joc mai bine şi, acum, cel mai bun compliment, care ma face să mă simt împlinit, este atunci când îmi spune că este mândru de mine", spune Sasha.

Dacă destinul său nu ar fi fost legat de handbal, Sasha ar fi ales alt drum: "De mic îmi doream să fiu astronaut, dar părinţii mei m-au dus în Spania pe când aveam 7 ani, aşa că visul acesta nu a mai fost posibil. Eu am studiat economia, dar acum economia e într-o perioadă grea, iar dacă aş fi lucrat într-o bancă, ar fi fost şi mai rău".

Handbalul nu este singura plăcere a coordonatorului de joc. "Îmi plac mult sporturile extreme. Şi mai îmi place mult să intru în bucătărie", mai spune acesta. 

Afla mai multe despre: alexander tioumentsevspecialhandbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare