Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a făcut spectacol după înfrângerea cu Sepsi: ”De data asta nu mă mai cenzurez”. Acuze dure pentru şefii fotbalului

VIDEO | Edi Iordănescu a făcut spectacol după înfrângerea cu Sepsi: ”De data asta nu mă mai cenzurez”. Acuze dure pentru şefii fotbalului

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut meciul cu Sepsi şi a ratat, în mare măsură, prezenţa în playoff-ul Ligii I. La finalul meciului, Edi Iordănescu a atacat în termeni duri şefii de la LPF şi FRF şi a criticat arbitrajul de care a avut parte echipa sa în ultima perioadă.

Managerul lui Gaz Metan a recunoscut problemele de joc pe care le are echipa sa, dar nu s-a putut abţine şi a reclamat greşelile de arbitraj.

De data asta nu pot să mă cenzurez, este o realitate. Am avut şi neşansa, în fiecare dintre cele trei meciuri am primit câte un gol şi cu toate astea am luat doar un punct. Nu au fost jocuri pe care să le pierdem de o manieră categorică. Cu toate astea, sunt alte lucruri care mă deranjează foarte tare. Chiar dacă sunt la început de carieră şi mai am multe de învăţat, învăţ în continuare că lucrurile funcţionează într-un fel care din păcate nu ar trebui.

De luni am fost informat cine va fi la centru. Acuma cred că era singura delegare care nu trebuia să se facă. Ca să se alimenteze toate suspiciunile, după ce cei de la Sepsi au reclamat arbitrajul de la meciul cu Dinamo şi că se aşteptau să primească penalti împotriva lor şi cât de nedreptăţiţi au fost, se ia această decizie care nu face decât să alimenteze şi mai mult suspiciunile  şi discuţiile.

Din punctul meu de vedere, penalty clar pentru Sepsi, chiar dacă nu ne-a convenit şi ne-a dat peste cap tot planul tactic. Dar penalti clar şi pentru noi.  Suntem trataţi ca un club mic, un club în insolvenţă care poate nu face cinste pentru această competiţie. Eu ştiu că avem problemele noastre, ştiu că avem minusurile noastre, ştiu că avem lucruri pe care trebuie să le corectăm, să le îndreptăm, să le îmbunătăţim. Dar sunt nişte lucruri evidente, pe care... încep să nu mai tac, încep să le spun public, până se va face dreptate. 

 Probabil că noi suntem sacul de box. A plâns Iaşiul, a marcat dintr-un henţ clar. A  plâns Sepsi, a primit penalty şi nu s-a dat penalti la un henţ la fel de clar.

Nu am niciun regret că am semnat cu Mediaşul. E un moment dificil şi pentru mine, niciodată nu am plect aşa prost, nici cu Pandurii, nici cu Astra, niciodată nu am avut şi atâta neşansă. Dar sunt sigur că am în vestiar calitate şi am o conducere care înâelege că nu este uşor. Clubul nu este obişnuit cu performanţa, nu a fost în playoff, nu a fost în locul în care visăm, dar va fi. Şi va fi cu Iordănescu la timonă”, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan,  

viewscnt
Articole similare