Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a găsit uşa închisă la vestiarul echipei sale. :) Imagini tari de la finalul meciului cu FC Botoşani

VIDEO | Edi Iordănescu a găsit uşa închisă la vestiarul echipei sale. :) Imagini tari de la finalul meciului cu FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a plecat spre vestiar imediat după finalul meciul FC Botoşani - CFR Cluj, 0-1, partidă în urma căreia ”feroviarii” au câştigat un nou titlu. Însă vestiarul oaspeţilor era închis, astfel că s-a îndreptat spre parcarea în care era autocarul echipei.

CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană, al patrulea la rând, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui FC Botoşani. La finalul partidei, Edi Iordănescu a avut câteva momente de bucurie alături de echipă, însă ulterior a vrut să meargă la vestiar pentru a-i întâmpina pe jucători.

Însă uşa de acces spre vestiarul oaspeţilor, de la stadionul lui FC Botoşani, era închisă, astfel că Edi Iordănescu s-a îndreptat spre autocarul echipei, până când situaţia a fost rezolvată.

Edi Iordănescu s-a trezit cu uşa închisă la vestiarul echipei sale :)

Edi Iordănescu a reuşit să câştige primul titlu din cariera de antrenor, dar a avut o bucurie reţinută, pe motiv că vrea să-i lase pe jucători să se bucure de performanţa pe care au reuşit-o. După fluierul final al meciului cu FC Botoşani, Edi Iordănescu a încercat să ajungă mai devreme în vestiar, pentru a-şi întâmpina jucătorii.

Însă, cum partida doar ce se terminase, uşa vestiarului lui CFR Cluj era închisă, din motive de siguranţă. Edi Iordănescu a plecat apoi spre autocarul echipei, care se afla parcat imediat lângă clădirea în care se află vestiarele.

"Greu, foarte greu. Eu vreau să felicit echipa, 99% este meritul lor. Sunt mândru că am antrenat această echipă, sunt fericit. A fost o onoare pentru că sunt băieţi cu performanţe şi cu caracter”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului în care a câştigat primul titlu de campion din carieră.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare