Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a izbucnit: ”Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez!” Ce l-a deranjat

VIDEO | Edi Iordănescu a izbucnit: ”Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez!” Ce l-a deranjat

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a învins-o cu 2-0 pe Concordia Chiajna şi conduce detaşat clasamentul în play-out, dar problemele financiare produc multă tensiune în vestiar. Edi Iordănescu ameninţă că va vorbi public despre toate problemele de la club, dacă oficialii clubului nu virează banii în conturile jucătorilor, până săptămâna viitoare.

Mediaş are o serie excelentă în campionat, cu 7 meciuri fără înfrângere, dintre care 6 sunt victorii. Însă echipa are mari probleme financiare şi  jucătorii sunt foarte nemulţumiţi că nu şi-au primit banii, mai ales că urmează Paştele. Edi Iordănescu a luat atitudine:

”Avem un grup care e neplătit din ianuarie, care mâine seară la ora asta se pregăteşte să facă sărbătorile fără un ban în buzunar, este tragic. Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez, dar şi dacă săptămâna viitoare vor persista, probabil că voi ieşi public şi voi spune mai multe lucruri. Ne bucurăm de moment, încercăm să îl prelungim, nu ne este uşor să gestionăm starea de spirit care este contrară cu victoriile pe care le avem şi cu punctele adunate.

(Despre meciul cu Chiajna) Repriza a doua este una care ne-a apaţinut total, antrenăm principii zi de zi şi principiile le-am pus în practică în repriza a doua. Echipa capătă identitate, spirit şi asta este ceea ce mă face fericit”,
a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare