Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a răbufnit, în direct la TV: "Sunt frustrat, nu doar supărat!" Ce urmează pentru antrenor: "Vă dau cuvântul meu"

VIDEO | Edi Iordănescu a răbufnit, în direct la TV: "Sunt frustrat, nu doar supărat!" Ce urmează pentru antrenor: "Vă dau cuvântul meu"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a criticat în termeni duri arbitrajul de la meciul cu FC Botoşani, pierdut la limită de ardeleni, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0.

De-a lungul întâlnirii de la Botoşani, centralul Horia Mladinovici a luat două decizii controversate, ambele împotriva ardelenilor. Golul a fost marcat de Jonathan Rodriguez, în minutul 44, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu. În minutul 66, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Marius Constantin fiind eliminat.

"Frustrat, nu doar supărat. Haideţi să vă spun programul nostru din ultima săptămână. Am avut trei jocuri în şapte zile, am călătorit şase ore până la Bucureşti pentru jocul cu Dinamo, după care şase ore înapoi. Am avut marţi joc acasă cu Iaşi. Ieri am călătorit nouă ore de la Mediaş ca să ajungem aici, am plecat de la opt dimineata, am ajuns la cinci după amiaza. Am mâncat prânzul la cinci, ne-am odihnit o oră, la 19 ne-am antrenat 45 de minute, ca să venim şi să participăm la un joc care a fost decis de orice altceva mai puţin de fotbalişti.

În minutul 42, rupe echilibrul pe un penalty care e de cascadorii râsului. Iese pe traiectoria adversarului, nu întinde piciorul, nu face atac de deposedare, nu pune mâna pe el, nimic. E pe traiectorie. Ce putea să facă, să se evapore din calea atacantului advers? Efectiv rămâne static şi atacantul intră în el. Rupi echilibrul în felul ăsta, când eşti la câţiva metri distanţă? Ori nu vezi bine faza, ori asta îţi doreşti, să dai penalty.

Încercăm să o luăm de la capăt, încercăm să reintrăm în joc, încercăm să creăm acţiuni de poartă, încercăm să redresăm şi după ce rupem echilibrul pe tabelă, rupem echilibrul şi numeric, justificând că jucătorul Mediaşului ţi-ar fi adresat cuvinte care nu sunt la locul lor.

Ce a fost astăzi a fost o ruşine, o viciere totală din punctul meu de vedere.

Ce să înţeleg? Că Gazul şi-a făcut punctajul şi acum suntem cobai... Păi nu vreau să fim cobai şi o să spun totdeauna lucrurile astea, pentru că şi noi avem responsabilităţi, avem meserii, ne punem sănătatea în joc, nu avem voce, luăm pastile, jucătorii se consumă.... pentru ce? Pentru un astfel de joc?", a declarat Edi Iordănescu, la microfonul Telekom Sport.

"Îmi doresc să continui la Mediaş"

Edi Iordănescu a vorbit, inevitabil, şi despre interesul celor de la FCSB pentru el.

"Eu ştiu un singur lucru, că mai am un an contract. Vreau să îmi duc la capăt acest an, stăm să analizăm şi îmi doresc să pot să continui. Dacă nu vom avea resursele necesare pentru a produce performanţă sezonul următor, atunci ne strângem mâna şi încetez. Dar asta nu înseamnă că strâng mâna ca să plec în altă parte. Strâng mâna şi, dacă e posibil să ajung acasă, atunci voi ajunge acasă.

Eu deja de două zile am mai discutat şi cu cei care m-au mai tatonat din străinătate, am spus că vreau continuitate, că e un moment în care eu nu pot să intru în negocieri cu alte cluburi. Şi vă dau cuvântul meu, chiar dacă am discutat cu o persoană sau alta care m-a apelat, nu am negociat cu absolut nimeni.

Efectiv nu vreau să vorbesc subiectul ăsta. Am spus că am fost apelat, discutăm... dar am discutat şi acum două săptămâni şi acum o lună. Mai mult nu am ce să comentez. Nu am discutat despre contracte şi despre colaborarări.Ce spune patronul FCSB în public e responsabilitatea dânsului, dacă mă apreciază mă bucură, dar mintea mea stă aici. Şi la fel şi toată concentrarea mea", a adăugat edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare