Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, cuvinte de laudă la adresa adversarei de luni, CFR Cluj: "Este cea mai completă şi valoroasă echipă a momentului"

VIDEO | Edi Iordănescu, cuvinte de laudă la adresa adversarei de luni, CFR Cluj: "Este cea mai completă şi valoroasă echipă a momentului"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj se întâlnesc luni, 9 martie, de la ora 20:30, într-o partidă contând pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Formaţia din Mediaş se află în premieră în play-off-ul Ligii 1, însă antrenorul echipei, Edi Iordănescu, nu-şi doreşte ca jucătorii săi să facă doar act de prezenţă, în această competiţie a celor mai valoroase şase echipe din România. În opinia antrenorului medieşean, CFR Cluj este cea ai puternică echipă din campionat, la această oră.
 
"O echipă care, cum am spus-o şi data trecută, o consider cea mai completă şi valoroasă echipă a momentului. Ne aşteptăm că vor veni la 3 puncte. Noi vom încerca din nou să fim inspiraţi în ceea ce înseamnă formula de start, planul tactic pe care îl vom alege. E foarte important ce ne propunem de la această de play-off pentru că există acest risc de automulţumire, autoconservare. E foarte important să ne propunem rezultate bune, să fim eficienţi, să facem jocuri bune din punct de vedere calitativ şi să confirmăm că această performanţă extraordinară şi prezenţa noastră în play-off nu e o pură întâmplare, ci e o muncă şi un loc meritat", a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.
 
Etapa trecută, Gaz Metan Mediaş a fost învinsă cu 2-1 (2-1), însă Edi Iordănescu a acuzat grav arbitrajul. În special faza premergătoare golului doi al oltenilor. Un fault evident nefinalizat, mingea a ajuns la Dan Nistor, acesta a continuat faza cum era normal, a centrat, iar de acolo Valentin Mihăila a înscris cu capul spectaculos, stabilind scorul final.
 
"Faultul de la golul lui Buş de 2-1, mie mi-a adus aminte, eram în tribună sus la lojă, mi-am adus aminte de pe vremea comunismului când se stătea la coadă la lapte şi la iaurt şi când se deschidea, te trezeai că vine unul şi îţi dă un brânci ca să-ţi ia faţa. Cam aşa a fost. Nu a fost ceva finuţ, a fost cu ambele mâini, direct în faţa băncii noastre, a celui de-al patrulea arbitru şi a tuşierului care a văzut la penalty şi a acrodat penalty pentru Craiova, care cred că a fost acordat corect", a completat Edi Iordănescu, care speră să nu existe vicieri de rezultat şi la partida de la Mediaş, cu CFR Cluj.
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare