Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu despre situaţia lui Fortes: ”Nu mai e în circuitul nostru. Oferta FCSB a fost concretă, dar transferul nu a ţinut de noi”

VIDEO | Edi Iordănescu despre situaţia lui Fortes: ”Nu mai e în circuitul nostru. Oferta FCSB a fost concretă, dar transferul nu a ţinut de noi”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Din cantonamentul din Antalya, Edward Iordănescu tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş a discutat despre situaţia fotbalistului Carlos Fortes (care a ratat un transfer la FCSB), despre planul de reorganizare al clubului medieşean, dar şi despre meciul său de debut de la Gaz Metan, contra Astrei Giurgiu.

Noul antrenor al medieşenilor a confirmat că la Gaz Metan ar mai putea sosi jucători în perioada următoare: ”E posibil să mai vină jucători, dar nu aş vrea să ofer mai multe detalii. Aici e un proiect pe termen mediu-lung şi cred că vom ajunge unde trebuie. Eu am încredere mare în grupul de jucători existent, nu întâmplător am spus da acestui proiect. Sigur, rolul meu este ceva mai complex acum, pentru că sunt manager general. Cred însă că lucrurile se vor rezolva, aceşti băieţi au arătat şi multe lucruri foarte bune în prima parte a campionatului”

Partida cu Astra Giurgiu va fi meciul de debut al lui Edi Iordănescu la Mediaş. Tehnicianul este perfect conştient de miza partidei: ”Timpul din păcate este scurt, iar în meciul cu Astra nu ne permitem paşi greşiţi.Cu niciuna din echipele pe care le-am antrenat nu am căzut sub locul 6, dar aveam timp de reglaje atunci. Acum, mai puţin. Astra are 3 puncte în faţă şi asta face ca jocul pentru noi să fie decisiv. E un joc de 6 puncte şi am încredere în potenţialul echipei. Mai ales, dacă reuşim să debutăm cu dreptul” a explicat fiul lui Anghel Iordănescu.

Situaţia lui Carlos Fortes s-a transformat treptat într-o adevărată telenovelă. Edi Iordănescu a confirmat interesul FCSB-ului pentru atacantul său, dar lasă de înţeles că impresarii au blocat tranzacţia: ”Fortes a fost o telenovelă întreagă şi prea multă lume s-a implicat în ea, activ sau declarativ. Lucrurile nu au făcut bine jucătorului. Discuţii au fost, mie mi s-a spus că în proporţie de 99% vom avea ofertă pentru el şi era clar că nu puteam închide uşa în nas nimănui. Oferta FCSB a fost concretă, agreată de club, dar nu a ţinut totul de noi. Avem promisiuni că vom avea încă o ofertă şi sper să ajungem la un acord, pentru ca Gaz Metan are nevoie de bani. Avem un plan de reorganizare şi e unul bun, dar simt nevoia să fac un apel să fim trataţi 100% echidistant. Echipa şi clubul are posibilitatea ca pe termen scurt să iasă din această situaţie. Carlos Fortes nu mai este în circuitul nostru şi aşa cum am spus, avem promisiuni că îşi va găsi echipă. Noi am adus deja un jucător, care cunoaşte bine campionatul şi suntem acoperiţi după sosirea lui Mario Rondon. E un fotbalist foarte bun, era în discuţii şi cu alte cluburi, inclusiv din România, dar împreună cu preşedintele clubului am reuşit să-l facem să conştientizeze că Gaz Metan e cea mai potrivită soluţie pentru el. El este un băiat foarte inteligent şi extrem de motivat să se ridice la parametrii pe care îi aşteptăm” a mai spus Edward Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edward iordănescucarlos fortesfcsbgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare