Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, extrem de critic la adresa arbitrajului din etapa precedentă: "Credeam că am trecut peste vremurile alea. Se joacă cu munca unor oameni"

VIDEO | Edi Iordănescu, extrem de critic la adresa arbitrajului din etapa precedentă: "Credeam că am trecut peste vremurile alea. Se joacă cu munca unor oameni"

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu s-a arătat extrem de deranjat de arbitrajul din etapa trecută din Liga 1, cu Academica Clinceni, chiar dacă formaţia sa a reuşit în final să se impună cu scorul de 3-2. Centralul acelei partide a fost Adrian Cojocaru.

Dacă nu ar fi obţinut cele trei puncte la Clinceni, formaţia din Mediaş ar fi avut şanse minime să mai prindă un loc de play-off. În ultima etapă de campionat, toate cele trei formaţii care se luptă pentru cele două locuri disponibile au meciuri accesibile şi au şanse foarte mari să-şi obţină punctele. Dacă acest scenariu s-ar îndeplini, Astra Giurgiu şi Gaz Metan ar merge în play-off, iar Viitorul Constanţa în play-out. 
 
"M-a dezamăgit foarte tare ceea ce eu am simţit la acest joc şi vreau să spun că îmi iau măsurile de siguranţă în sensul în care nu vreau să condamn pe cineva că în mod voit a făcut ceva, dar totuşi sunt de foarte mulţi ani în fotbal. Am crezut că vremurile alea în care se dau 5% pentru gazde sau pentru o echipă care poate e mai de mult timp în competiţie sau mai grea sau cu mai mulţi suporteri, au trecut. O brigadă extrem de experimentată care a dus prea mult într-o direcţie jocul. Te joci cu munca unor oameni. Te joci practic şi arunci cu munca unor oameni la gunoi efectiv. Ba mai mult, ne influenţează foarte mult viitorul. Sunt carierele noastre la mijloc, sunt perspectivele clubului. Nu se poate ca în primele 10 minute tuşierul să ridice mai des faulturi decât centralul. Nu se poate ca tuşierii să fie atât de implicaţi şi numai într-o singură direcţie. Eu când am fost dat afară, primul cartonaş galben rapid, în primele minute, pentru că am ieşit un metru sau doi ca să mă liniştească, după care am fost dat afară pentru că m-am adresat tuşierului. A fost o zi extrem de neinspirată, care pentru noi putea să fie fatală. E uman să te gândeşti că noi poate suntem mai mici, poate suntem neinteresanţi, poate suntem o echipă care nu naşte foarte mult interes", a declarat Edi Iordănescu, înainte de ultima etapă de sezon regulat, când Gaz Metan primeşte vizita celor de la Dinamo Bucureşti.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare