Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu face revoluţie la Gaz Metan. Şi-a anunţat planurile pentru sezonul următor: ”Chiar voi interveni în sensul ăsta”

VIDEO | Edi Iordănescu face revoluţie la Gaz Metan. Şi-a anunţat planurile pentru sezonul următor: ”Chiar voi interveni în sensul ăsta”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu n-a reuşit să pătrundă cu Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1, dar îşi calculează deja paşii pentru sezonul următor. Antrenorul în vârstă de 40 de ani vrea să impună un joc de posesie, asemănător cu stilul lui Pep Guardiola.

Edi Iordănescu vrea să impună la Gaz Metan un stil de echipă mare. Fiul lui Anghel Iordănescu lucrează încă de acum la un stil bazat pe posesie, care începe încă de la portar. Este filosofia pe care Pep Guardiola a aplicat-o la echipele pe care le-a pregătit.

”(Despre faptul că şi-a certat portarul pentru nişte degajări) Încercăm să construim de la portar, prin portar, prin următoarea linie de fundaşi centrali.... De multe ori te duce jocul în imposibilitatea de a face progresie şi trebuie să restartezi prin portar. Îmi place posesia, îmi place construcţia din spate, îmi place să nu sărim peste construcţie, să avem o circulaţie bună a mingiei. Şi, în viitor, chiar voi interveni în sensul ăsta, chiar în ceea ce înseamnă selecţie, în vară. Jucătorii care vor veni, că vor fi 2, 3 sau 4, vor fi jucători pe care îi aducem pe profilul ăsta, de joc de posesie, joc pozitiv. Şi să încercăm să ne impunem jocul, indiferent de adversarul pe care îl avem în faţă”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare