Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, glume pe seama ultimului transfer făcut de FCSB: ”Dacă era 200.000 de euro, îl cumpăram eu”

VIDEO | Edi Iordănescu, glume pe seama ultimului transfer făcut de FCSB: ”Dacă era 200.000 de euro, îl cumpăram eu”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a glumit pe seama sumei pe care FCSB a plătit-o pentru transferul lui Darius Olaru: 600.000 de euro. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş spune că l-ar fi cumpărat el dacă Olaru ar fi fost mai ieftin.

Darius Olaru a fost cumpărat de FCSB, însă va rămâne la Gaz Metan cel puţin până în iarnă. Suma achitată de Gigi Becali a fost de 600.000 de euro. Pentru a-şi arăta încrederea în calităţile lui Darius Olaru, Edi Iordănescu a spus amuzat că l-ar fi cumpărat el, dar şi-ar fi permis să plătească cel mult 200.000 de euro:

”La 200.000 de euro îl cumpăram eu, dar la 600.000 nu am cum. Investeam în el speranţe multe”, a comentat Edi Iordănescu.

Ulterior, Edi Iordănescu a vorbit şi ce înseamnă vânzarea lui Darius Olaru: ”S-a reuşit un acord extrem de avantajos pentru mediaş, pentru că, cu această sumă practic se anulează orice fel de datorii pe care clubul le-ar mai avea şi putem să ieşim oficial din insolvenţă, dar rămân şi nişte bani pentru buget. Nu în ultimul rând, el va continua alături de Gaz Metan cel puţin 6 luni şi ne va fi util, nu numai prin prisma valorii lui, dar şi prin prisma faptului că este eligibil în continuare la regula  sub 21 şi ne ajută un pic din punct de vedere strategic”, a mai spus antrenorul lui Gaz Metan.

Afla mai multe despre: edi iordanescudarius olaru 

viewscnt
Articole similare