Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu îi ia apărarea lui Cosmin Contra: "Odată cu plecarea lui, nu vor dispărea problemele din fotbalul românesc"

VIDEO | Edi Iordănescu îi ia apărarea lui Cosmin Contra: "Odată cu plecarea lui, nu vor dispărea problemele din fotbalul românesc"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu, nu îl consideră pe fostul selecţioner Cosmin Contra, ca fiind groparul echipei naţionale a României. Acesta consideră că problemele sunt, de fapt, în alte părţi.

Edi Iordănescu se pregăteşte de meciul pe care echipa sa, Gaz Metan, îl va disputa acasă, împotriva celor de la FC Botoşani, duminică, de la ora 16.30, în etapa a 17-a a Ligii 1. La conferinţa de presă premergătoare partidei, jurnaliştii au atins şi cel mai sensibil subiect al momentului - echipa naţională de seniori a României.
 
Tehnicianul medieşenilor nu consideră că toată vina ratării calificării la Campionatul European din 2020 îi aparţine lui Cosmin Contra, şi este sigur că vor mai fi sacrificaţi şi alţi antrenori până lucrurile vor fi puse în ordine.
 
"Chiar cred că nu este principalul vinovat Cosmin Contra şi cred că o să mai sacrificăm şi alţi antrenori în continuare dacă nu înţelegem care ne sunt problemele reale. Tot am schimbat antrenorii, de fiecare dată parcă am aşteptat să vină momentul să tragem linie şi să îi punem ştreangul de gât. Nu, nu aşa trebuie să funcţioneze lucrurile în fotbal. Nu cred că odată cu plecarea lui vor dispărea problemele din fotbalul românesc", a spus Edi Iordănescu.
 
În Liga 1, Gaz Metan se află pe locul 6, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe 7, cu 22 de puncte.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare