Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, lăudat după ce a ajuns pe loc de play-off: "Asta este ideea lui Mister, joacă un fotbal foarte ofensiv, foarte combinativ"

VIDEO | Edi Iordănescu, lăudat după ce a ajuns pe loc de play-off: "Asta este ideea lui Mister, joacă un fotbal foarte ofensiv, foarte combinativ"

Superliga

Comentarii

Atacantul lui Gaz Metan, Sergiu Buş, a oferit prima reacţie după ce echipa sa a învins-o pe Viitorul.

Sergiu Buş a recunoscut că se simte bine la Gaz Metan şi a lăudat strategia cu care Edi Iordănescu abordează partidele: "A fost un meci foarte greu. Mai mult pentru noi, pentru că Viitorul a avut posesia. Ei joacă un fotbal foarte frumos. Şi noi la fel, însă noi ne-am bazat pe apărare şi să îi prindem pe contraatac. Cred eu că am avut mai multe ocazii, din ce îmi dau eu seama, cu mintea mea obosită. Eu, atunci când am semnat aici, chiar la asta m-am gândit (n.r. - la play-off). Câteodată nu ies planurile, dar de data asta Dumnezeu a fost cu noi. Şi chiar ne bucurăm. Vin sărbătorile, sperăm să plătească cei de aici şi salariul... suntem în întârziere cu o zi. Mulţumim lui Dumnezeu că avem o conducere care ne respectă munca şi suntem bucuroşi că o facem pe teren şi îi răsplătim şi noi.

Dacă acest club este în insolvenţă, nu cred că e voie (n.r. - Gaz Metan să joace în cupele europene). Sperăm să se iasă cât mai repede din insolvenţă... Bine, mai e mult până departe. Va urma o perioadă de pregătire grea, va trebui să ne pregătim foarte bine şi vor urma patru meciuri chiar grele. Noi trebuie să jucăm fotbalul nostru şi să luăm cât mai multe puncte posibile.

Asta este ideea lui Mister, joacă un fotbal foarte ofensiv, foarte combinativ, chiar dacă câteodată nouă nu ne iese, ca jucători. El întotdeauna are o idee foarte solidă şi noi încercăm să o respectăm. Cu bune, cu rele, important e că avem 36 de puncte... Vine Crăciunul, vine Anul Nou, pe urmă venim înapoi"
, a declarat atacantul lui Gaz Metan.

În urma victoriei cu Viitorul, Gaz Metan a urcat pe locul cinci, cu 36 de puncte, şi nu-şi mai poate pierde locul din play-off la finalul acestei etape.

Afla mai multe despre: sergiu busgaz metangaz metan viitorul 

viewscnt
Articole similare