Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, mulţumit de joc, nu şi de rezultat: "Gazul a fost echipa mai bună!"

VIDEO | Edi Iordănescu, mulţumit de joc, nu şi de rezultat: "Gazul a fost echipa mai bună!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat că formaţia sa ar fi meritat să câştige partida cu Astra Giurgiu, încheiată la egalitate, vineri seară, scor 1-1, în etapa a 22-a a Ligii 1.

"Cred că per total Gazul a fost echipa mai bună. Dacă analizăm prima parte, în totalitate ne-a aparţinut, am construit, am creat ocazii, am marcat, am mai avut încă o ocazie, cu capul, la 0-0. Prima repriză m-a mulţumit. Am avut intensitate, agresivitate, disponibilitate la efort.

În repriza a doua am pierdut din turaţie, pentru că doi jucători au ieşit din ritm. Am arătat fragilitate din punct de vedere mental, pentru că am căzut un pic. Am avut două situaţii foarte mari, mai ales la Rondon, singur cu portarul, unde puteam să câştigăm jocul. Astăzi ne-au scăpat două puncte printre degete. Echipa are potenţial", a declarat Edward Iordănescu, la Telekom Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a 22-a a Ligii I, prima din acest an.

Au marcat Nasser Chamed ‘45+1 pentru gazde şi Ionuţ Butean ‘66 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: iordanescu 

viewscnt
Articole similare