Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, mulţumit după egalul cu CFR Cluj: "Un punct de moral! Suntem printre cele mai bune echipe din România!"

VIDEO | Edi Iordănescu, mulţumit după egalul cu CFR Cluj: "Un punct de moral! Suntem printre cele mai bune echipe din România!"
Comentarii

Edi Iordănescu (41 de ani) a reacţionat la finalul meciului Gaz Metan - CFR Cluj 0-0, la Mediaş, şi şi-a felicitat fotbaliştii pentru punctul obţinut contra campioanei României. Antrenorul medieşenilor spune că elevii săi au demonstrat că sunt printre cele mai bune echipe din România.

Iordănescu junior a spus că a existat puţină euforie şi automulţumire printre jucătorii Mediaşului după intrarea în play-off şi că punctul obţinut e unul de moral pentru echipa sa.

"Mulţumit, pentru că a fost un punct muncit. Noi ne-am remarcat de-a lungul timpului cu prestaţii solide, în special acasă. Sunt aici de 15 luni şi am pierdut doar două jocuri. Am avut încredere în jocul ăsta, mă bucur că am venit lângă echipă din nou după etapa de suspendare şi vreau să îmi felicit băieţii pentru că au făcut un joc extrem de exact. Am lăudat mereu CFR-ul şi o văd în continuare ca principală favorită la câştigarea campionatului. Au jucători foarte valoroşi şi un antrenor pe care eu îl respect în mod deosebit.

Noi ne-am apărat şansele, am avut situaţiile noastre, am avut situaţii de a marca, şi îmi aduc aminte de situaţia lui Buş, situaţia lui Dumitru din repriza a doua, situaţia lui Marius Constantin cu capul din fază fixă... puteam să şi câştigăm jocul, dar una peste alta este un rezultat muncit pentru noi şi un prim punct făcut în playoff.



A fost o perioadă de euforie după intrare, pentru că este o performanţă unică. Cum am spus şi înainte, echivalent cu câştigarea campionatului pentru noi. Ştiam şi am anticipat că după un astfel de eveniment există riscul să intervină o stare de automulţumire, de conservare. Şi am simţit o anumită stare de relaxare la echipă în ultima vreme. Dar băieţii au înţeles că au muncit ca să stea la masa bogaţilor şi e momentul să producă performanţe în continuare. Suntem printre cele mai bune echipe din România şi astăzi am demonstrat că putem fi extrem de competitivi, la fel cum am demonstrat şi la ultimul joc de acasă cu CFR.

Sunt fericit pentru punct, e un punct de moral, dar mai fericit sunt că echipa a răspuns aşa cum mă aşteptam. Şi am arătat în continuare că suntem competitivi şi că intrarea în playoff e un moment pe care l-am depăşit şi mergem în continuare pentru puncte"
, a spus Edi Iordănescu, la finalul partidei, la Telekom Sport.

Gaz Metan - CFR Cluj s-a terminat 0-0, la Mediaş, iar Ovidiu Hoban a fost eliminat de la campioana României în prelungiri. În urma acestui egal, CFR a rămas lider, cu 30 de puncte, în timp ce Gaz Metan e ultima în play-off, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: edi ioradnescugaz metan medias 

viewscnt
Articole similare